Bilal Hancı: Süt biter, yemek biter, sevgi bitmez

Sosyal medyada ünlü olan 'Kafalar' grubu üyelerinden Bilal Hancı, eşi Esin Çepni ile boşanma kararı aldığını duyurmuş ve "Her zaman kalbimde kalacaksın" demişti. Çift önceki gece Bebek'de yürürken görüntülendi. Gazetecileri görünce birbirinden kaçan çift, "Niye kaçıyoruz bilmiyorum" açıklamasıyla şaşırttı.

23 Haziran 2022 Perşembe 13:04
1220 Okunma
Bilal Hancı: Süt biter, yemek biter, sevgi bitmez

Sosyal medyada ünlü olan 'Kafalar' grubunun üyelerinden Bilal Hancı, sevgilisi Esin Çepni ile geçtiğimiz yıl temmuz ayında Trabzon'da gerçekleşen düğünle evlenmişti. Düğün fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunan Bilal Hancı, paylaşımına "Lovelandık, evlendik. herkes teşekkürler" notunu düşmüştü.

“BAY VE BAYAN HANCI”

Esin Çepni ise yayınladığı karelere düştüğü; "Yüzlerimiz farklı taraflara baksa da gördüğümüz her zaman aynıydı. Bay ve bayan Hancı gururla sunar" notuyla duygularını ifade etmişti.

Bilal Hancı: Süt biter, yemek biter, sevgi bitmez

BOŞANMA KARARI ALDILAR

Hancı, Çepni ile boşanma kararı aldıklarını duyurdu. Uzun zamandır aralarındaki sorunları aşamaya çalışan ikili, çareyi ayrılıkta buldu. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalarla kötü haberi paylaşan çift, "dostluk" mesajı da verdi.

Bilal Hancı: Süt biter, yemek biter, sevgi bitmez

"HER ZAMAN KALBİMDE KALACAKSIN"

Bilal Hancı, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Esin ile olan evlilik ilişkimizi karşılıklı olarak anlaşarak bitirmeye karar verdik. Çok iyi iki arkadaş olarak kalmaya devam edeceğiz. Hayatıma girmiş en önemli insanı kaybetmeyi asla istemem. Yolunda gitmeyen şeyler vardı denedik ama düzeltemedik ve birbirimizi her zaman iyi, güzel hatırlamak için şu an böyle bir karar aldık. Siz sevgili bizi seven, tanıyan insanlara da bu açıklamayı yapma gereği duydum. Umarım ikimizin de bundan sonraki hayatı çok mutlu geçer. Esin, seninle çok güzel şeyler öğrendim, bana kattığın her şey için çok teşekkürler. Her zaman kalbimde kalacaksın.

Bilal Hancı: Süt biter, yemek biter, sevgi bitmez

"KARARI ALMAK KADAR AÇIKLAMAK DA ZORMUŞ"

Esin Çepni ise şöyle konuştu:

Kararı almak kadar, açıklamak da zormuş meğerse... Ne kadar yazıp, sildiğimi bir bilseniz... Her zoru başardık belki ama insan gücünün de yetmediği şeyler var. Her şeyden önce arkadaşlığın baş tacı edildiği evlilik ilişkimizi her iki tarafın da mutluluğu için sonlandırmaya karar verdik. Elbette sürecin her detayına sahip olan sizlerle de bu kararımızı paylaşarak belki bir nebze anlayışınızı bekledik. Bilal ile olan yüksek enerjili dostluk ilişkimin sonsuza kadar sürmesini ve onun her zaman yanında olacağımı bilmesini isterim.

"NİYE KAÇIYORUZ BİLMİYORUM"

Çift, önceki gece Bebek'de yürürken görüntülendi. Gazetecileri görünce birbirinden kaçan Bilal Hancı ve Esin Çepni, "Böyle kaçıyor gibi olduk ama niye kaçıyoruz bilmiyorum" dedi.

Bilal Hancı: Süt biter, yemek biter, sevgi bitmez

"ARKADAŞÇA DONDURMA YEMEYE GELDİK"

Ardından sosyal medyadan yaptıkları ayrılık açıklaması ile alakalı, "O öylesine yaptığımız bir açıklama değil, dost kalacağımızı söylemiştik, şimdi de arkadaşça dondurma yemeye geldik" yanıtını verdiler. Ardından "Sevgi devam ediyor mu?" sorusuna "Süt biter yemek biter ama sevgi bitmez." diyerek yollarına devam ettiler.�

Bilal Hancı: Süt biter, yemek biter, sevgi bitmez

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24