Annelerden sezona renkli veda

Türk Anneler Derneği (TAD) Bursa Şubesi, 2022-2023 çalışma dönemini düzenlenen yemekle noktaladı. Gece TAD Ritim Grubu'nun mini konseriyle renklendi.

18 Haziran 2023 Pazar 13:36
582 Okunma
Annelerden sezona renkli veda

Yıl boyunca bir yandan önemli sosyal sorumluluk projelerine imza atan diğer yandan da onlarca üniversite öğrencisine burs desteği vermeye devam eden TAD Bursa Şubesi, bir sezonu daha geride bıraktı. 2022-2023 çalışma döneminin son buluşmasını Podyum Davet'te gerçekleştiren anneler, Başkan Sibel Gönülkırmaz önderliğinde yorgunluk attı. Gecede konuşan Başkan Gönülkırmaz, önümüzdeki dönem daha güzel projelere imza atmayı hedeflediklerini söylerken, üyelerine de tüm katkılarından dolayı teşekkür etti. Gece, TAD Ritim Grubu'nun verdiği mini konserle sona erdi.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24