Adnan Oktar'a Operasyon Düzenlendi!

Yapılan pperasyonda Adnan Oktar dahil 235 kişi tutuklandı.

11 Temmuz 2018 Çarşamba 10:20
1067 Okunma
Adnan Oktar'a Operasyon Düzenlendi!

OKTAR VE KORUMALARI POLİSE DİRENDİ

Adnan Oktar, İstanbul Çengelköy'deki evinde gözaltına alındı. Oktar ve korumalarının polise direndikleri de gelen bilgiler arasında. Ayrıca, Oktar'ın canlı yayınlarını yapan A9 TV operasyon düzenlenen yerler arasında. Ayrıca, operasyon kapsamında çok sayıda kişinin gözaltına alındığı ve adreslerdeki aramaların sürdüğü öğrenildi.

İstanbul'daki lüks villasında gözaltına alınan Adnan Oktar, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.

Adnan Oktar

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonla gözaltına alınan Adnan Oktar, sağlık kontrolü için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

Bu sırada Adnan Oktar'ın özenle taradığı saçlarının bozulduğu objektiflere yansıdı.

Adnan Oktar Açıklama

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Oktar, ilk ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek "İngiliz derin devletinin oyunu bu, iddialar yalan" diye konuştu.

Sağlık kontrolünden geçirilen Adnan Oktar, polis ekipleri tarafından emniyet binasına götürüldü.

Adnan Oktar Operasyon

4 İLDE 120 ADRESE OPERASYON

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Adnan Oktar ile beraber 235 kişi hakkında 4 ilde toplam 120 adreste operasyon gerçekleştirildi.

İstanbul'da 22 ilçede 115 adres, Ankara'da 2 ilçede 3 adres ve Muğla ile Antalya'da 1'er adrese baskın yapıldığı öğrenildi.

Operasyon 235 Gözaltı 106'sı Kadın

11-40 YAŞLARI ARASINDA ÇOK SAYIDA ŞİKAYETÇİ VAR

Yaşları 11 ile 40 arasında değişen çok sayıda şikayetçi olduğu belirtildi. Operasyonda gözaltına alınanlar sağlık kontrollerinin ardından emniyet müdürlüğüne getirildi.

Adnan Oktar - Tarkan Yavaş

Adnan Oktar suç örgütünün 2 numaralı ismi Tarkan Yavaş’ın operasyon sırasında kaçtığı ortaya çıktı.

SİLAHLI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Bilim Araştırma Vakfı'nın eski Başkanı olan Tarkan Yavaş, küçük yaşta kız çocuğuna cinsel istismar, dolandırıcılık ve uluslararası ajanlık başta olmak üzere 20 suçtan aranıyor. Emniyet yetkililerinin verdiği bilgilere göre; Tarkan Yavaş'ın silahlı olduğu öğrenildi.

Adnan Oktar Operasyon Gözaltı

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24