Abacıoğlu Kliniği'nin Düzenlediği Otizm Kampanyası

Abacıoğlu Kadın Sağlığı Merkezi Otizm Farkındalık Ayı'nda Mavi Işık Yak tişörtlerini giyerek toplumu bilinçlendirme konusunda destekte bulunacak.

14 Nisan 2018 Cumartesi 12:27
1007 Okunma
Abacıoğlu Kliniği'nin Düzenlediği Otizm Kampanyası

Bütün dünyada Otizm Farkındalık Ayı olarak nisan ayı kabul görürken, Birleşmiş Milletler tarafından da 2 Nisan Otizim Farkındalık Günü olarak deklare edildi. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de nisan ayı boyunca otizim ve farkındalık çalışmaları yapılıyor.

Tohum otizm vakfının öncülük ettiği çalışmalar Türkiye genelinde yaygınlaşmaya devam ediyor. Bu çalışmalara destek vermek amacı ile ABACIOĞLU Kadın Sağlığı Merkezi, nisan ayı boyunca Otizm Mavi Işık Yak tişörtlerini giyecek. İstanbul Gaziosmanpaşa'da bulunan ABACIOĞLU Kadın Sağlığı Merkezi ekibimi nisan ayı boyunca Otizme Mavi Işık Yak tişörtlerini giyerek iletişime geçtikleri her bir bireyi bu konuda bilinçlendirmeyi hedefliyor.. ABACIOĞLU Kadın Sağlığı Merkezi'nde bulunan Tohum Otizm Vakfı broşürleri gelen tüm hastaların ulaşabileceği yerde bulunurken, vakıf için toplanan bağış kutusu ise insan trafiğinin en fazla bulunduğu yerin girişinde yani kantinin girişinde bulunmakta.

ABACIOĞLU Kadın Sağlığı Merkezi ekibi olarak Tohum Otizm Vakfına elimizden gelen desteği yapacağımız için gönülden söz verdik.

Unutmayın günümüzdeki çocuklarımızın her 68’inden 1’i otizm riski ile doğuyor! Otizmin bilinen tek çaresi ise, erken tanı ile yoğun, sürekli ve özel eğitim!

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24