30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı!

30 Ağustos Zafer Bayramı Kent Ormanda Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos 2020 Pazar 18:38
778 Okunma
30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı!

Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasında başlayan Büyük Taarruz, Dumlupınar'da büyük bir zaferle son buldu. 30 Ağustos 1922'de zaferle sonuçlaran bu şanlı zafer her yıl coşkuyla kutlanıyor.

Kent ormanda düzenlenen etkinlikte birçok çocuk etkinlikleri oluşturuldu. Yapılan etkinlikte zafer bayramına büyük ilgi gösterildi. 

Etkinliğe gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu çocuklarla vakit geçirdi , büyüklerle sohbet etti. 

GÖKİD ve Ümit Öner Medya İmtiyaz sahibi Ümit Öner " Bu büyük zaferin yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyorum." dedi.

Bizde Göktürk Dergisi olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutluyor, canlarıyla bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24