YİNE, YENİDEN TURŞU FESTİVALİ!

Eyüpsultan Belediyesi 6 Ekim Cumartesi günü saat 12:00'de Kemerburgaz Meydanda Turşu Festivali düzenliyor.

04 Kasım 2021 Perşembe 09:16
816 Okunma
YİNE, YENİDEN TURŞU FESTİVALİ!

Tarihi, kültürel mirası ve turistik değerleriyle tanınan, her yıl yüzbinlerce misafirin ziyaret ettiği İstanbul'un kalbi Eyüpsultan, meşhur lezzetleriyle de dikkat çekiyor.

Kemerburgaz Turşu Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu  

Turşularıyla meşhur olan Kemerburgaz'da 6 Ekim Cumartesi günü saat 12:00'de Turşu Festivali düzenlenecek. Festivalde Rumelili sanatçı Cüneyt Şentürk konseriyle artacak enerjiyi folklör ekibi tavan yaptıracak ve çocuklara özel etkinlikler olacak.

Kemerburgaz’ın meşhur turşusunun eşsiz lezzetini vatandaşlar ile buluşturan Geleneksel Kemerburgaz Turşu Festivali’nde, kuru fasülye pilav ve turşu da ikramlar olacak.

Kemerburgaz Meydanı’ndan Geleneksel Turşu Festivali gerçekleşti.

Bugüne kadar Turşu Festivalinde ahtapot, karpuz, dolar, hamsi ve nazar boncuğuna kadar birçok farklı turşu türü yapılmıştı, bu sene de sürprizler olacak.

TARİH : 6 Kasım Cumartesi

SAAT: 12:00

YER: Mithatpaşa Mahallesi Abdülhamithan Caddesi

(Kemerburgaz Jandarma Karakolu önü)

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 04.11.2021 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.