YILIN EN İYİ WEB TASARIM AJANSI: DERMEN BİLİŞİM!

Göktürk Dergisinin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği ‘‘Yılın En’leri Ödül Töreni’’ 23 Eylül 2021 tarihinde İstanbul Kemer Country Hotel de gerçekleşti. Yılın en iyi web tasarım ajansı “Dermen Bilişim”

30 Eylül 2021 Perşembe 15:57
711 Okunma
YILIN EN İYİ WEB TASARIM AJANSI: DERMEN BİLİŞİM!

Geçen sene düzenlenen ve ulusal medya platformlarında yoğun ilgi gören ‘‘Yılın En’leri Ödül Töreni’’ bu yıl Liv Hospital ve Şafak Elektrik sponsorluğunda iş, sanat, spor ve medya çevrelerinden birçok isimi bir araya getirdi. Törende, Yılın en iyi web tasarım ajansı ödülü Göktürk Dergisi imtiyaz sahibi Ümit Öner tarafından, Dermen Bilişim A.Ş. kurucusu Tanju Menteş’e taktim edildi.

Dermen Bilişim A.Ş. Kurucusu Tanju Menteş alınan ödülden mutluluk duyduğunu belirterek, “Dermen Sektöründe uzun yıllardan gelen deneyime sahip vizyon sahibi kuruluş olarak yaklaşımları ile müşterilerinin memnuniyetini iyi seviyede tutmaya gayret gösteren profesyonel ekip olmuştur. Dermen farklı sektörlerden gelen şirketlerle yaptığı anlaşmalarıyla müşterilerinin iş akışını düzenli ve sorunsuz olarak devam etmesini sağlamaktadır. Kurulduğu yıldan beri; bilgi seviyesini artırmayı ve asıl reklamın müşteri memnuniyeti olduğu inancıyla çalışmalarını titiz bir şekilde sürdürmeyi ilke edinmiştir.

Şirketimiz bilişim sektörüyle beraber sırasıyla; grafik tasarım, web tasarım, yazılım, seo hizmetleri, sosyal medya yönetimi ve bilişim hizmetlerini başarıyla yapan büyük bir ekibe sahibiz 11 kişilik ekibi ile Türkiye’nin en iyi hizmet firmalarından biri olmayı hedefliyoruz.” dedi.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 30.09.2021 16:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.