Yardımcı Lazım İle Yaşamınızı Kolaylaştırın

‘‘ Güzel ailenize yardımcı olalım, yaşamınızı kolaylaştıralım’’ sloganıyla Göktürk’te hizmet veren ‘‘Yardımcı Lazım’’; ailelere evde çalışacak personeller noktasında hizmet veriyor.

10 Aralık 2019 Salı 17:55
1795 Okunma
Yardımcı Lazım İle Yaşamınızı Kolaylaştırın

Gerek kurumsal yapısı, gerek iş konusunda yapmış olduğu titiz çalışmalarla diğer rakiplerini geride bırakan  ‘‘Yardımcı Lazım’’; yerleştirme yaparken kullandığı metodoloji ile müşteri memnuniyetini birinci sırada tutuyor.

Ailelerin yapısı ve ihtiyaçları konusunda somut tespitler yaparak, aday yerleştirmesi gerçekleştiren ‘‘Yardımcı Lazım'ın’’ kurucusu; Uzman Klinik Psikolog Gülçin Kesler Turgut, aynı zamanda bir anne olması nedeniyle çeşitli toplantılar yaparak ailelerin yapısına en uygun yerleştirmeleri gerçekleştirmektedir.

‘‘Yardımcı Lazım’da’’ ailelere aday göndermeden önce, ailenin yapısı ile ilgili bilgi toplanır ve titiz bir şekilde uygun aday seçimi yapılır. Aileleri fazla yormamak adına mümkün olan en kısa sürede nokta atışlarla yerleştirme yapılarak, hem zamandan hem de oluşabilecek olası olumsuz yaşantılardan kaçınmak hedeflenir.

‘‘Yardımcı Lazım’da’’ size sunulacak hizmetler:

Çocuk Bakıcısı

Bebek Bakıcısı

Çocuk Gelişimi Mezunu Bakıcı

İngilizce Konuşan Yardımcı

Hasta Bakıcısı

Yaşlı Bakıcısı

Oyun Ablası

Hemşire

‘‘Unutmayın! Yaşamın her döneminde yardıma ihtiyacımız vardır.’’

Detaylı bilgi ve iletişim için ‘‘www.yardimcilazim.com’’ adresini ziyaret edebilir ‘‘i[email protected]’’ adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 11.12.2019 11:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.