Tadını Unutamayacağınız Lezzetleriyle Kuytu Kebap-İşkembe

2018 yılından bu yana Göktürk’te hizmet veren Kuytu İşkembe, şık dekorasyonu ve kaliteli hizmet anlayışıyla sizlere eşsiz lezzetler sunuyor.

05 Şubat 2020 Çarşamba 17:45
2458 Okunma
Tadını Unutamayacağınız Lezzetleriyle Kuytu Kebap-İşkembe

Size ve sevdiklerinize en iyi lezzetleri ulaştırabilmek adına titizlik ve hijyen kurallarına azami derecede özen gösteren Kuytu İşkembe, kalitesinden ödün vermediği menüsüyle 7 gün, 24 saat hizmet sunuyor.  

Özenli, sağlıklı ve kaliteli ürünleri misafirlerine hızlı bir biçimde sunmayı hedefleyen Kuytu Kebap İşkembe; menüsündeki çeşitlilikle dikkat çekiyor. İşkembe, mercimek, şırdan ince kıyma, damar, ayak paça, kelle paça ve daha birçok çorba çeşidinin yanı sıra nefis ve özenli ızgara çeşitlerini, tandır çeşitlerini, kebap çeşitlerini, dürümleri ve salataları damaklarınıza taşıyor. Tadını unutamayacağınız yemeklerin ardından Kuytu İşkembenin lezzet şölenini, tatlılarıyla devam ettirebilirsiniz.  

Rezarvasyon veya bilgi için 0212 322 20 40 numaralı telefondan Kuytu İşkembeye ulaşabilirsiniz.

Adres: Merkez Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, Cami Sokak, Numara 7/A, Göktürk/ İstanbul

Telefon: 0212 322 20 40

Instagram: kuytu_iskembe

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 08.02.2020 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.