Sanatçı Faruk Emre Hakkında

Türk sanatçı Faruk Emre'nin eğitim hayatı ve kariyeri hakkında sizleri bilgilendirmek istiyoruz, Faruk Emre'yi hala tanımıyorsanız buyurun gelin beraber tanıyalım.

11 Kasım 2021 Perşembe 11:27
1855 Okunma
Sanatçı Faruk Emre Hakkında

Faruk Emre Kimdir?

Faruk Emre'nin Eğitim Hayatı Ve Kariyeri

Faruk Emre, ilk sahne performanslarına 2000 yılında Ankara'da başladı. Sanatçı, 2005 yılında Haliç Üniversitesi Konservatuvarı'nda usta isimler ile Türk Müziği eğitim sürecini tamamladı. Bahadır Efe ile dansı, Haldun Dormen ve Başay Okay ile oyunculuğu keşfeden Faruk Emre ilk dizi deneyimini muhteşem oyuncu kadrosu olan "Aşkımızda Ölüm Var" dizisi ile yaşadı.

"Kesinlikle tiyatro sahnesinin tozunu yutmalıyım" diyen Faruk Emre, devlet tiyatrolarında oynanan iki müzikli oyunda 4 yıl rol aldı. Oyunculuk kariyerine "Ortak" isimli uzun metrajlı sinema filminin ardından "Dinle Sevgili", "Kanıt", "Fatih Harbiye" dizileriyle devam etti. Bu sırada sözleri, besteleri çoğalan sanatçı, "artık paylaşmaya hazırım" diyerek müzik kariyerinde yeni bir sayfa açmaya karar verdi ve karşısına Berkan Kaya çıktı. İyi dost olan ikili müzikal birikimlerini birleştirdi.

Faruk Emre'nin 2012 yılında 10 şarkıdan oluşan "Haydi Dans" isimli ilk albümü müzik marketlerde yerini aldı. 2013 yılında söz ve müziği kendisine ait olan "Sevdim" isimli tekli çalışmasını yayınladı. Sonraki 4 yılı yine sahnede, yine müzikle geçen Faruk Emre, 2018 yılında"Tut Çek" isimli çalışmasını müzik severlerle buluşturdu. Büyük başarılar yakalayan sanatçı, sahne ve müzik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Web: https://www.farukemre.com/

İnternet Medyası

Son Güncelleme: 11.11.2021 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.