Romi Levi, Dünya Özel Lezzetlerinin En Güzel Örneklerini Sunuyor

1975 yılında İsviçre’nin, Zürich şehrinde doğdum, 7 yaşıma kadar orada yaşadım ve ailemle birlikte Türkiye’ye döndüm.

07 Ocak 2020 Salı 13:36
1573 Okunma
Romi Levi, Dünya Özel Lezzetlerinin En Güzel Örneklerini Sunuyor

İspanyol ve geleneksel yemeklerimize düşkün olmam sebebi ile çok özel ve yerel bir İspanyol tatlısı olan ‘‘Tarta de Queso’’ ile biraz da teşvik alarak hayatımdaki ilk iş deneyimine başladım.

Hedefim ve tarzım, orijinalden uzaklaşmadan, malzeme ve kaliteden kesinlikle ödün vermeden ürünlerimi sevenleri ile buluşturmaktır.

Ülkemizde çok bilindik bir sorun olan; ‘‘iyiyi kötüyle taklit etmek ve güzeli kötüleştirmek’’ problemi ile uğraşmaktayım. Ben ürünlerime güveniyorum ve sadece, kültürel tatları sevenlerimle buluştururken hiçbir şekilde taklit edilmekten korkmuyorum.

Kötü bir ürün satmaktansa satmamayı tercih ederim. Bu sebeple güzel tat düşkünlerinin ürünlerimi tercih edeceğine inanıyorum ve bu doğrultuda yavaş ama sürekli yükselen bir şekilde ilerliyorum.

Bugüne kadar bana destek olan, memnuniyetlerini paylaşan tüm sevenlerime buradan çok teşekkür ediyorum. Sizlerin memnuniyeti beni her zaman daha iyiye taşıyacaktır.

Romi Levi

Instagram: rlevi75

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 07.01.2020 15:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.