Nermin Ersan: Benim elim ayağım oldular.

Eyüpsultan'da yalnız yaşayan kimsesiz, engelli ve ihtiyaç sahibi temel ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumda olan 65 yaş üzeri yaşlı vatandaşların ev temizliği Yaşlı ve Engelli Hizmetleri Birimi tarafından düzenli olarak yapılmaya devam ediyor.

08 Kasım 2022 Salı 09:56
1375 Okunma
Nermin Ersan: Benim elim ayağım oldular.

Yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların evlerinin temizliği bayramlar gibi özel günler haricinde de rutin olarak yaklaşık 2 ile 3 hafta arasında gerçekleştiriliyor.

200’E YAKIN VATANDAŞIN EVİ HER AY RUTİN BİR ŞEKİLDE TEMİZLENİYOR

Ekipler tarafından tespit edilen 200’e yakın vatandaşın evi köşe bucak temizlenerek pırıl pırıl hale getiriliyor.

Her gün 6 ile 10 arasında evde temizlik hizmeti veren Eyüpsultan Belediyesi ekipleri, vatandaşların kendilerini yalnız hissetmemeleri adına onlarla yakından ilgilenerek, sohbet eşliğinde güzel bir gün geçirmesini sağlıyor.

NERMİN ERSAN: BENİM ELİM AYAĞIM OLDULAR

Evde temizlik hizmetinden yararlanan vatandaşlarımızdan biri de İslambey Mahallesi’nde oturan 72 yaşındaki Nermin Ersan. Yalnız başına yaşayan Ersan, temizlik hizmetinden duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getiriyor:

"Ben hastalanınca kendi işimi yapamaz hale geldim. Evim çok kirlenmişti. Belediyede çalışan komşumdan bana yardımcı olması için rica ettim, sağolsunlar benimle hemen ilgilendiler. Bu hizmetten 3 aydır yararlanıyorum. Benim elim ayağım oldular. İşlerim kolaylaştı, rahatladım. Allah başkanımızdan ve ekibinden binbir kere razı olsun"

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 08.11.2022 09:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24