Montiny Home - Doğadaki Eviniz

18 Temmuz 2022 Pazartesi 10:54
1557 Okunma
Montiny Home - Doğadaki Eviniz

MONTINY HOME bir – HRD MİMARLIK – kuruluşudur. 20 yıllık mimari birikimi ile mobil ev ve kabin dizaynları ile sektördeki bu yeni akım için alternatifler sunmaktadır. Tasarım anlayışlarındaki temel unsur- en doğal ve en konforlu mekanları- kullanıcıları için özelleştirerek hazırlamaktır.

Bu akımın çıkış noktası olan doğa ile iç içe yaşam mottosuna uyarak doğaya uyumlu malzemelerle, küçük alanlarda duyulan bütün ihtiyaçların en konforlu biçimde karşılanmasını sağlayacak küçük evler inşaa eder.

MODELLER


MAXI

Maxi , yaşama ve uyuma alanlarının talep doğrultusunda bir arada veya ayrı çözümlenebildiği , tüm yapısal elemanlarında ahşap kullanımının ön planda olduğu asimetrik bir çatı altında toplanmış bir Montiny modelidir.

Bu modelde giriş uzun cepheden yapılmış olup isteğe göre 6 m , 7m , 8m uzunluğunda üretilebilir. Model iç yerleşimi istenilen uzunluğa bağlı olarak değişken olup ana model de mutfak ve oturma alanı orta kısımda , ıslak hacim ile yatak odası ise dar cephelere yerleştirilmiştir. Yatak odasındaki büyük cam açıklığı bize doğayı seyredebilme olanağı , asma kattaki çatı penceresi ise gökyüzünü seyredebilme olanağı sunar .

MILKY

Milky, yaşama ve uyuma alanlarının talep doğrultusunda bir arada veya ayrı çözümlenebildiği , tüm yapısal elemanlarında ahşap kullanımının ön planda olduğu eğik bir çatı altında toplanmış bir Montiny modelidir.

Bu model de giriş dar cepheden yapılmış olup 6m-7m uzunluk seçenekleriyle üretilebilir. Model iç yerleşimi isteğe bağlı olarak alternatifli olup ana model de mutfak orta kısımda , ıslak hacim ile yatak odası/oturma alanı ise dar cephelere yerleştirilmiştir.Oturma alanında hem yatak hem koltuk fonksiyonlu ergonomik sabit mobilya yer almaktadır. Islak hacim içindeki dışarı çıkıntı yapan bölme duş olarak kullanılıp tavanındaki cam sayesinde gökyüzü ile birleşik keyifli bir ortam sunar. Alternatif model de ise yatak odasındaki dışarı çıkıntı yapan bölme sedir olarak kullanılıp bize doğa ile içiçe olma imkanı sunar.

MINTY

Minty, yaşama ve uyuma alanlarının talep doğrultusunda bir arada çözümlenebildiği , tüm yapısal elemanlarında ahşap kullanımının ön planda olduğu asimetrik bir çatı altında toplanmış bir Montiny modelidir.

Bu model de giriş geniş cepheden yapılmış olup 6m ,7m ,8 m uzunluğunda üretilebilir. Model iç yerleşimi isteğe bağlı olarak alternatifli olup ana model de mutfak orta orta kısımda , ıslak hacim ile oturma alanı ise dar cephelere yerleştirilmiştir. Yüksek çatısı sayesinde iç mekan da ferah bir kullanım alanı sağlar. Bir adet asma katın yer aldığı bu model de asma kattaki cam açıklığı bize gökyüzünü seyredebilme olanağı sunar.

MINI

Mini, yaşama ve uyuma alanlarının talep doğrultusunda bir arada çözümlenebildiği , tüm yapısal elemanlarında ahşap kullanımının ön planda olduğu eğik bir çatı altında toplanmış bir Montiny modelidir.

Bu model 4m-5m uzunluk seçenekleriyle üretilebilecek olup iç yerleşimi daha çok home-ofis kullanımına uygun olarak alternatifli tasarlanmıştır. İç mekanda mini bir kitchenette ile çalışma alanında dolap içerisinden çıkan bir yatak; ıslak hacim de ise duş ,lavabo ve klozet yer almaktadır.

Bilgi için;

Whatsapp :    0(531) 394 38 67

Instagram: https://www.instagram.com/montinyhome/

Merkez Ofis :     Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat 11 NO:1719 Şişli / İstanbul

Web: https://montinyhome.com/

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 19.07.2022 10:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.