Mono Tıp Merkezi ve Göktürk Dergisi'nin Yardım Aracı Marmaris Belediyesi'ne Ulaştı.

Göktürk Mono Tıp Merkezi ve Göktürk Dergisi'nin birlikte yürütmüş olduğu yangın yardım aracı Marmaris Belediyesine bu sabah teslim oldu.

04 Ağustos 2021 Çarşamba 15:00
914 Okunma
Mono Tıp Merkezi ve Göktürk Dergisi'nin Yardım Aracı Marmaris Belediyesi'ne Ulaştı.

Ülkemizde yaşanan ve günlerdir devam eden yangınlar için ülke genelinde oluşturulan seferberliğe Mono Tıp Merkezi ve Göktürk Dergisi olarak hızlı bir yardım aracı çıkarıldı. 

Yardım aracının içerisinde yanık kremleri, gıda malzemeleri, hayvanlar için mamalar, tıbbi ve hijyen ürünleri bulunmaktadır.

Sabah saatlerinde Marmaris Belediyesine teslimatı gerçekleşmiş olup, Göktürk Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Öner yardımların devam edeceğinin bilgilerini bizler ile paylaştı. 

''Ülkemiz zor süreçten geçerken bizler de hem dergimiz adına hem de bölge olarak yardımlarımızı devam ettireceğiz.'' dedi. Ardından sözlerine şu şekilde devam etti, ''Mono Tıp Merkezi ile birlikte yürütmüş olduğumuz yardım kampanyasının içerisinde olmaktan mutluluk duyuyor, bir nebze de olsa orada ki insanlar, çalışanlar ve hayvanlara katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz.'' dedi.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 05.08.2021 09:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.