Model Göktürk ile Ayrıcalıkları Yaşayın!

Sadece 92 daire ile sakin, butik bir yaşam sizleri bekliyor.

11 Ağustos 2022 Perşembe 11:06
1930 Okunma
Model Göktürk ile Ayrıcalıkları Yaşayın!

Model Göktürk, “İnsan her şeyin ölçüsüdür.” felsefesi ile insanların kendisini özel hissedeceği lüks formları yaşam standardı olarak tanımlıyor ve bu standardını koruyarak bir ayrıcalığa ve farklılığa imza atıyor. Model Göktürk, Rönesans döneminde insan yaradılışından esinlenerek ortaya çıkan “Altın Oran” kavramını sahiplenerek mükemmelliği inşa ediyor. 

Model Göktürk; 1+1’den - 4+1’e genis balkon ve teraslı 92 daire, 14 dükkanıyla yesil ile başlayan, yeşil ile tamamlanan bir yaşam vaad ediyor.

Yüksek camlar ile çevrelenmiş mimarisi, ormanı evinizin her noktasına misafir ediyor. 20 metre genişliğinde bölgenin en geniş cadde cephesi Model Göktürk, kaliteli ve konforlu yaşam alanlarıyla, hayat standardını yükselten yüksek mimarı ve taş yapı dokusuyla doğal bir yaşam sunuyor.

Detaylı Bilgi için;

Telefon: 0542 116 63 35

Adres: Göktürk Merkez mahallesi Kirazlıyolu sokak No:10-12 Eyüpsultan / İstanbul

instagram: @modelgokturk

Mail: [email protected]

Web: modelgokturk.com

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 11.08.2022 11:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.