Mevlana Pide Göktürk’te Açıldı

Mevlana Pide birbirinden eşsiz lezzetleri değerli müşterileriyle buluşturmak adına Göktürk’te açıldı.

14 Ocak 2020 Salı 12:41
4518 Okunma
Mevlana Pide Göktürk’te Açıldı

Türk mutfağının geleneksel lezzetlerini kaliteli ürünleriyle harmanlayan Mevlana Pide, siz değerli müşterilerini Çeşmebaşı Caddesindeki mekanına bekliyor.

 Ustasıyla beraber 7 senelik tecrübesinin ardından Mevlana Pide’yi açmaya karar veren Ömer Serttaş: “Daha önce ustamızla beraber yedi sene başka yerlerde bu mesleği yapıyorduk. Belli bir süre sonra, ‘neden kendimizde bir yer açmayalım?’ diye düşündük.  Daha kaliteli ürünler yapıp müşterilerimize sunmak istedik. Şuan Göktürk’ün Çeşmebaşı Caddesinde Mevlana Pide olarak yerimizi açtık. Burada Konya’nın pidelerini yapıyoruz. Bunun dışında lahmacun, etli ekmek, bıçak arası, bıçak arası Mevlana ve Mevlana gibi birçok ürünü yapıyoruz. Dil, paça ve mercimek çorbası yapıyoruz. Mercimek çorbamız kemik suyunda pişiyor. Son olarak tatlılarımız var künefe ve sütlaç olarak. Ürünlerimizde kaliteyi ön plana çıkararak etin ve unun en kalitelisini kullanıyoruz. Göktürk halkını ve müşterilerimizi dükkânımıza davet ediyoruz.” diye konuştu.

İletişim:

Adres: Göktürk Merkez Mahallesi, Çeşmebaşı Caddesi, Numara 6C, Eyüpsultan/ İstanbul

Telefon: 0212 322 51 03

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 14.01.2020 16:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Semra çardaklı 2020-03-07 21:24:30

Ustanız yılların ustasıdır ellerinize sağlık hayırlı olsun BAŞARILAR.