LIV HOSPITAL & BOSTON CHILDRENS'S HOSPITAL Seminerleri Başladı!

Liv Hospital Vadistanbul'un ev sahipliği yaptığı LIV HOSPITAL & BOSTON CHILDRENS seminerleri dün dinleyicileriyle başladı.

08 Eylül 2021 Çarşamba 10:03
504 Okunma
LIV HOSPITAL & BOSTON CHILDRENS'S HOSPITAL Seminerleri Başladı!

Liv Hospital & Boston Children's Hospital Bilimsel Toplantılar ve Aile Atölyeleri dün 07.09.21 tarihinde çocuk sağlığı temalı semineriyle dinleyicileriyle buluştu.

4 saatlik seminerde Covid döneminin çocuklar üzerindeki hem fiziksel hem psikolojik etkileri konuşuldu, çocuklarda A'dan Z'ye Alerjik hastalıklar, ergenlerle başa çıkma sanatı, çocuklarda idrar kaçırma ve böbrek taşı sorunları, pandemi sonrası çocuğum okula hazır mı, çocuklarda temel alışkanlıklar (yeme, içme, uyku ve tuvalet) gibi çocukların karşılaşabileceği stresli durumlar, sorunlar ile alakalı aileleri bilgilendirdi. 

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 09.09.2021 09:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24