KOKOREÇ AŞKINA!

ŞAMPİYON KOKOREÇ GÖKTÜRK'TE SİZLERLE!

05 Temmuz 2018 Perşembe 17:39
2520 Okunma
KOKOREÇ AŞKINA!

1962 yılından günümüze uzanan bu serüvende milyonlarca misafirlerini büyük bir keyifle ağırladılar. Onlara bu işi keyifli yapmalarını sağlayan en büyük olgu ise heyecandır. Özgün ürünlerini zengin baharat çeşitleriyle harmanlayarak leziz tatlar sunmak ve beğenilerinizi kazanmak en güzel mutluluk diyorlar. Bir Türk markası olarak dünyaya açılıyor olmaları ise onları gururlandırıyor.

YARIM ASRI GEÇEN TECRÜBELERİ İLE !

Türkiye'de tek...

Avrupa standartlarında tüm üretim belgelerine sahip tesisleriyle global firmalara karşı sokak tatlarına sahip çıkıyorlar!

Hizmeti düzgün hijyenik şekilde sunmayı hedefleyen çizgileri ve yarım asrı geçen tecrübeleri rehberliğinde gelişmeye devam ediyorlar.

Kokoreç Nedir ?

Özel seçim süt kuzularının ince bağırsağından elde edilen proteini yüksek, besleyici ve oldukça lezzetli bir yiyecektir. Bu ürün, ısıyı her tarafa eşit ileten özel tasarımlı ızgaralarında küçük kuşbaşı parçalar halinde yağ ilave edilmeden pişirilir. Ürünlerinde hiçbir katkı maddesi bulunmamaktadır.Ürünler pişirildikten sonra özel baharat karışımları ile zenginleştirilerek sunum yapılıyor. Kullandıkları tüm kuzu ince bağırsağı, Avrupa Birliği Ülkelerinde gıda sektöründe kullanılan standartlarda ürünlerdir.

Kokoreçler Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın da yayınladığı Et Ürünleri Tebliği’ne uygun olarak insan tüketimine uygun ve yenilebilir bir et ürünüdür diye de belirtmiştir. İşletmelerinde içinde tüm ürünler Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı onaylı, veteriner hekimleri denetiminde, üretim izin belgeli, sertifikalı ürünlerdir. Firmaları bünyesinde satılan tüm ürünler ve tüm bayiler veteriner hekimleri tarafından düzenli olarak denetlenmektedir.

 

BÜNYESİNDE PAKET SERVİSİ DE BULUNMAKTADIR! 

TEL: 0(212) 322 75 57

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 06.07.2018 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.