Kızılay'ın başlattığı İyilik Serüveni Yine Kalplere Dokundu

Türk Kızılay Eyüpsultan Şube Başkanlığı tarafından hayata geçirilen "İyilik Serüveni" dokunduğu kalplerle adından söz ettirmeye devam ediyor. " Bizler her zaman sizler için dışarıda olmaya devam edeceğiz", cümlesiyle akıllarda yer edinen Türk Kızılay Eyüpsultan Şube Başkanı Hakan Nergis'in Eyüpsultan Halkı tarafından; "Sözünü Tutan Başkan" olarak tanındığı biliniyor.

21 Ocak 2021 Perşembe 09:24
344 Okunma
Kızılay'ın başlattığı İyilik Serüveni Yine Kalplere Dokundu

Geçtiğimiz günlerde "İyilik Serüveni" adını verdikleri projeleriyle farklı illerde çocuklara hediye dağıtımı yapan, ardından doğa ve hayvan dostu projelerle gündeme gelen Türk Kızılay Eyüpsultan Şube Başkanlığı son olarak kimsesiz vatandaşlara sağladığı gıda, konaklama ve berber desteğiyle" İyilik Serüveni" yolculuğuna devam etmişti. Şube gönüllülerinin iyilik yolculuğu bu kez Alibeyköy Mahallesi'nde yağmur suyundan etkilenen ailelere uzandı.

Şube Başkanı Nergis :"Ailelerimize gıda ve eşya desteğimiz sürüyor, bu yolda bizimle birlikte yürüyen tüm gönüllülerimize sonsuz teşekkürler sözleriyle" İyilik Serüveni"nde kendilerine eşlik eden herkese şükranlarını ifade etti.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 21.01.2021 11:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.