Kenan Sedef: "Göktürk sakinlerine daha demokratik ve daha kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyorum."

Göktürk Mahallesi Muhtar Adayı Kenan Sedef neden muhtar olmak istediğini ve muhtar seçilirse neler yapacağından bahsetti.

08 Şubat 2019 Cuma 11:31
1006 Okunma
Kenan Sedef: "Göktürk sakinlerine daha demokratik ve daha kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyorum."

Göktürk Mahallesi Muhtar Adayı Kenan Sedef neden muhtar olmak istediğini ve muhtar seçilirse neler yapacağından bahsetti. Kenan Sedef

"Tüm kurum ve kuruluşların nezdinde; belediyesi kapanmış olan Göktürk’ün sahipsiz kaldığı bu dönemlerde, ekip arkadaşlarım ile birlikte, Göktürk’ün haklarına sahip çıkmak, Göktürk sakinlerine daha demokratik ve daha kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyorum. Mahallemiz için geliştireceğimiz projeleri, profesyonel tecrübem ve çözüm odaklı yaklaşımım ile bu çalışmalara aktarmayı hedefliyorum.

Bu zamana kadar sürdürdüğüm dernek, aile birliği ve kulüp çalışmalarında elde ettiğim tecrübelerimi, siz değerli mahallelilerim ve güzel semtimiz Göktürk’ün gelişmesi için Göktürk Merkez Mahallesi Muhtarlığı ile sürdürmek arzusundayım ve sizlerden desteklerinizi rica ediyorum." açıklamalarında bulundu.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 08.02.2019 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.