Inomaker Robotik Kodlama Atölyeleri

Böylesi teknolojik bir çağda Inomaker Robotik Kodlama Atölyeleri bizleri yapay zekânın hayatımızdaki, geleceğimizdeki yeri ve önemi konusunda bilgilendiriyor. Inomaker bu konuda bizleri bilinçlendirmek ve çocuklarımızı eğitmek istiyor.

08 Ekim 2021 Cuma 16:21
1070 Okunma
Inomaker Robotik Kodlama Atölyeleri

Çocuklarımızın yaşayacağı gelecekte teknolojinin ulaşacağı noktayı düşündünüz mü? Peki yapay zekânın konumunu? Teknolojinin kullanım alanının gelişmesiyle birlikte yapay zekâya sâhip makinelerin de günlük hayatta kullanılması kaçınılmaz.

Öncelikle yapay zekâdan bahsedelim.Yapay zekâ tabanlı bilgisayar yazılımları, makinelerin deneyimden öğrenmesini ve yeni girdilere uyum sağlayıp insan benzeri görevleri gerçekleştirebilmesine olanak sağlar. Inomaker, kullanımı giderek yaygınlaşan yazılım alanında çocuklarımızın da gerekli yetkinliğe sâhip bireyler olarak yetişmesini istiyor. Inomaker da bu alanda yıllardır yaptığı çalışmalarla çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için çalışıyor.

Küçük gruplar hâlinde her öğrencisini bir birey olarak görüp özelleştirilmiş müfredatlarıyla eğitim vermekte. En temel blok tabanlı kodlama platformları ile başlayıp ileri seviye yazılım ve yapay zekâ eğitimlerini öğrencilerine aktararak 21.yüzyıl gereksinimlerine sahip bireyler olarak yetiştirmekte. 

Inomaker'ın Göktürkte bulunan robotik kodlama atölyelerinde her yaş aralığından çocuklara alanında uzman kişilerce butik eğitimleri devam etmektedir. Inomaker, siz değerli velilerimizi ve her biri bizim için özel olan çocuklarımızı aralarında görmekten mutluluk duyar.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 29.10.2021 10:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.