İMAMOĞLU AÇIKLADI PROJENİN ADRESİ EYÜPSULTAN

24 Ağustos 2021 Salı 11:09
1495 Okunma
İMAMOĞLU AÇIKLADI PROJENİN ADRESİ EYÜPSULTAN

Sosyal belediyecilik anlayışına yeni bir boyut kazandıracak ve bizzat Ekrem imamoğlu’nun takibini yaptığı projenin adresi Eyüpsultan ilçesi oldu.

Sosyal belediyecilik anlayışına yeni bir boyut kazandıracak ve bizzat Ekrem imamoğlu’nun takibini yaptığı projenin adresi Eyüpsultan ilçesi oldu.

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk partisi ve Miilet İttifakının Eyüpsultan belediye başkan adayı olan, seçimlerden sonra ise alanlardan geri çekilmeyerek yaptığı sosyal çalışmalarla sürekli gündemde olan Emel Bilenoğlu’nun girişimleri, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yavuz Saltık’ın da desteği, projenin Eyupsultan’da hayat bulmasında önemli etken oldu.

Eyüp Sultan ilçesinin Ağaçlı Mahallesi’nde 21.989 metrekare alan üzerinde hayata geçecek projenin arazisini, Emel Bilenoğlu’nun girişimi ile Gavuzoğlu Vakfı tarafınca rehabilitasyon ve sosyal tesislerde kullanılmak üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağışlandı.

Gavuzoğlu Vakfı tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağışlanan arazinin bağış işlemleri Temmuz ayı İbb meclisince de onaylandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yavuz Saltık ve projenin hayat bulması için aylarca çalışan Emel Bilenoğlu ve araziyi İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağışlayan Gavuzoğlu Vakfı başkanı Bedriye Gavuzoğlu ile birlikte arazide incelemelerde bulundu.

Yapılan incelemelerin ardında Ekrem İmamoğlu, Vakıf Başkanı Bedriye Gavuzoğlu’a hitaben “böylesi zor ve kötü günlerde böyle güzel bir hizmete vesile olduğunuz için teşekkürlerimi bizzat iletiyorum” dedi.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 24.08.2021 13:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24