Göktürk'te Sanat Sergisi ve Alışveriş Festivali Düzenlendi!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Göktürk Kültür-Sanat Merkezi'nin ön cephesinde sanat sergisi ve alışveriş festivali düzenledi.

23 Aralık 2021 Perşembe 15:07
1409 Okunma
Göktürk'te Sanat Sergisi ve Alışveriş Festivali Düzenlendi!

Göktürk Kültür Sanat Merkezi'nin içerisinde Göktürk'lüler alışveriş festivalinin keyfine varırken, sanat sergisinin açılışı için düzenlenen etkinliğe Hababam Sınıfı'nın kadrosundan oyuncular çağırıldı, Hababam Sınıfı ekibinin icrâ ettiği müzik eşliğinde danslar edildi.

Gönülleri şenlendiren bu etkinlikte Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Hababam Sınıfı oyuncuları ile birlikte sanat sergisinin açılışı için kurdele kesti.

Sergi, Göktürk Kültür Sanat Merkezi'nin ön cephesinde gerçekleşti. Kültür Sanat Merkezi'nin içerisinde ise Göktürk'lüler; yılbaşı temalı hediyelik eşyalar, aksesuar gibi ürünlerin satışları için standlar açtı.

Dün (22.12.2021) başlayan etkinlik, 24.12.2021 Cuma günü sona erecek.

 

Festival süresince Göktürk Dergisi, bir yandan kendi dergilerini sergilediği ve ücretsiz olarak etkinlik katılımcılarına dağıttığı Göktürk Dergisi ve Anne Çocuk Dergisi sayılarının yanısıra, SMA Hastası olan Nazlıcan'a destek olmak için Levon Kordonciyan kravatlarını sattığı bir stand da açtı.

 

Göktürk Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi

Tel: 0212 440 05 86

Adres: Göktürk Merkez, Belediye Cad. & Açelya Sok. 2/B, 34077 Eyüp/Eyüpsultan/İstanbul

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 24.12.2021 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.