Göktürk Merkez Mahallesi Muhtar Adayı Şerafettin Çelik

Göktürk’te Mart’ın Sonu Bahar Olacak!

11 Şubat 2019 Pazartesi 15:29
1231 Okunma
Göktürk Merkez Mahallesi Muhtar Adayı Şerafettin Çelik

Değerli Göktürklü komşularım, öncelikle 31 Mart Mahalli Seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Göktürk Mahallemize de sizlerin doğru tercihlerinizle seçeceğiniz muhtar adayının 5 yıl gibi uzun bir süre olduğunu unutmayalım. Kaybedilen bir 5 yıl değil, kazanılan bir 5 yıl için oyunu ver.

Değerli komşularım;

Göktürk Mahallemizin nüfusu gittikçe artmakla beraber yerinde tespitlerin ve hizmet vermenin daha verimli olmasını düşünerek seçildiğim taktirde Göktürk Mahalesi’ni iki muhtarlık yapılması için gerekli kurumlarla temasa geçerek şahsım muhtar seçildiğimde Göktürk Mahallesi’nin iki mahalle muhtarlığı olması için müracaat edeceğim.

Sevgili Göktürklü kardeşlerim, mahalle muhtarlarının asli vazifeleri kanunlarla belirtilmiş olup, kanunların vermiş olduğu yetkiler dahilinde siz değerli komşularımla birlikte el ele vererek hizmet edeceğim.

Öncelikle komşuluk ilişkilerimizin daha samimi geçmesini sağlamak, mahalle sakinleriyle esnaf arasında ortak noktaları birleştirip birlik beraberlik içinde huzurlu bir ortam sağlamak için desteğinizi istiyorum.

Göktürk Mahallesi Muhtar Adayı Şerafettin Çelik

Küskün olan komşuların arasında arabuluculuk yapmak için.

Mahallesinde birlik ve beraberliği sağlamak için.

Hangi görüşten olursa olsun eşit ve birlik olmak için.

Mahallede muhtaç olan komşuları belirlemek için.

Mahallede yaşanan tüm sorun ve şikayetleri takipçisi olmak için devletin kurum ve kuruluşlarıyla koordineli çalışmak için.

Mesai saatlerinde muhtarlıkta görevi başında olmak için.

Mahalle esnafıyla birliktelik sağlamak için.

Siz değerli komşularımdan 31 Mart’ta yetki istiyorum.

Mahalle muhtarının bütçesi ve sermayesi hizmet etmektir.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.