Göktürk Mahallesi Muhtar Adayı Kenan Sedef Kimdir!

Kenan Sedef Göktürk Mahallesi Muhtar Adayı oldu. Kenan Sedef Kimdir?

08 Şubat 2019 Cuma 11:19
1410 Okunma
Göktürk Mahallesi Muhtar Adayı Kenan Sedef Kimdir!

Bu dönemki yerel seçimlerde uzun zamandır Göktürk'te profesyonel site yöneticiliği yapan Kenan Sedef, Göktürk Mahallesi Muhtar Adayı oldu.

Eğitimci bir ailenin ilk çocuğu olarak, 1972 yılında dünyaya gelen Kenan Sedef babasının görevi nedeni ile 1980 yılında Kemerburgaz'a yerleşti.

İlk öğrenimimi Kemerburgaz’da tamamladı. Lise eğitimini ise; "Alibeyköy Teknik Meslek Lisesi"nde, elektrik teknikeri olarak tamamladı.

1991 ve 1995 yılları arasında "Göktürk Merkez İlköğretim Okulu"nda vekil öğretmen olarak görev aldı. 1995 yılında "Kemer Country" kurucusu Rahmetli Esat Edin’in kurmuş olduğu “Göktürk Beldesi Güzelleştirme ve Koruma Derneği"nde profesyonel olarak faaliyetler yürüttü. 2000 ve 2004 yılları arasında gönüllü olarak yine dernekte çalışarak Göktürk’te; açılamayan otoban yolunun açılması ve bölgede doğalgaz kullanımı gibi sorunların üzerine çalışarak, çözülmesinde katkı sağladı.

Aynı zamanda "Göktürk Spor Kulübü"nde Kurucu Üye, "Göktürk Nejat Sabuncu İlköğretim Okulu" Aile Birliği Kurucu Üyesi, en son olarak görev aldı. Son olark "Göktürk Turgut Özal Orta Okulu" Aile Birliği'nde Başkan olarak görev yaptığı dönemlerde okulun yenilenmesi konusunda ekip arkadaşlarıyla çalışmalarını sonuçlandırdı..

Evli ve üç çocuk babasıyı olan Kenan Sedef 2004 yılından bu yana profesyonel site yöneticisi olarak çalışmakta..

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 14.02.2019 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24