Göktürk Final Okulları Sizlerle!

Hem yaşam hem sınav başarısı için..

31 Temmuz 2018 Salı 15:03
2190 Okunma
Göktürk Final Okulları Sizlerle!

BAŞARI ODAKLI EĞİTİM ANLAYIŞI

Cevapların sorulardan daha zor olduğu bir dünyada öğrencileri başarıya götürecek ilkeleri başında kaliteli ve başarıya programlanmış bir eğitim anlayışıyla uyguluyorlar.

MODERN EĞİTİM

Değişmeyen tek şeyin değişimin kendisi olduğu dünyamızda öğrencilere yol gösterici olmak amaç ve ilkelerin başında gelmektedir. Öğrencilerin eleştirel, yaratıcı, analitik ve çok yönlü düşünme becerilerini geliştirmeleri için her koşulda modern eğitim ilkelerine bağlı hareket ediliyor.

ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA BAĞLI

Bu kurum Atatürk İlke ve İnkılapları’nın dayanmış olduğu milli kültürümüzün geliştirilmesine, toplumumuzun çağdaş uygarlık düzeyine çıkarılmasına, dilimizin doğru kullanımına ve öğrencilerin ülkesine sadık ve faydalı birer birey olmasına büyük önem veriyor.

BİREBİR DESTEK

Deneyimli uzman kadrolarıyla öğrencilerin ihtiyaç duyduğu konularda stres ve motivasyon kaybından uzak, rahat bir ortamda danışmanlık olanağı sağlıyorlar.

Adres : Göktürk Merkez Mah. Göktürk Cad. Arena Bilgisayar Binası B Blok No: 4 Eyüp – İstanbul
Tel : 0212 322 10 31
Gsm : 0542 322 17 34
Gsm  : 0542 322 17 35 – 36
E-mail :  gokturkfinalokul[email protected]

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24