Göktürk Dergisi ve Anne Çocuk Dergisi Vodafone dMags Dergi'de!

Göktürk Dergisi ve Anne Çocuk Dergisi, büyük bir hızla dijital ortamda yayılmaya devam ediyor. Dergilerimiz artık dMags Dergi uygulamasında da bulunmakta!

09 Şubat 2022 Çarşamba 09:46
1479 Okunma
Göktürk Dergisi ve Anne Çocuk Dergisi Vodafone dMags Dergi'de!

Göktürk Dergisi ve Anne Çocuk Dergisi, yerel olarak başladığı yayın hayatına ulusal olarak devam ediyor. Dergilerimizin tüm sayıları dijital platform olan Turkcell Dergilik uygulamasında yayınlanırken, artık dMags Dergi uygulamasında da ücretsiz şekilde yerini aldı. Artık dijital platformlardan kolayca tüm sayılarımıza ulaşabilir, gelecek sayıların takibini ücretsiz bir şekilde yapabilirsiniz.

Göktürk Dergisi ve Anne Çocuk Dergisi dergilerimizin yeni sayılarını takip etmek, ücretsiz şekilde okumak ve indirmek için Turkcell Dergilik ve Vodafone "dMags Dergi" uygulamalarını kullanabilirsiniz.

Göktürk Dergisi İmtiyaz Sahibi Ümit Öner "Göktürk Dergisi olarak yerel bir yayın olarak başladığımız yolcuğumuzda artık ulusal bir yayın olmanın heyecanı ve gururunu yaşıyoruz. Tüm Türkiye'deki okurlarımız hem Göktürk Dergisine hem de Anne Çocuk Dergisine dijital olarak Turkcell Dergilik ve dMags Dergi uygulamalarıyla ulaşabiliyor olacaklar."

Göktürk Dergisi'nin 20. Sayısı                                         Anne Çocuk Dergisi'nin 5. sayısı

 

Göktürk Dergisine Kolayca Ulaşın!

Göktürk Dergisi dMags Dergi Linki İçin TIKLAYINIZ

Göktürk Dergisi Turkcell Dergilik Linki İçin TIKLAYINIZ

Anne Çocuk Dergisine Kolayca Ulaşın!

Anne Çocuk Dergisi dMags Dergi Linki İçin TIKLAYINIZ 

Anne Çocuk Dergisi Turkcell Dergilik Linki İçin TIKLAYINIZ

Göktürk Dergisi İletişim

Tel: 0212 322 17 07 -  0542 249 22 42

Instagram: @gokturkdergisi

Adres: Göktürk Merkez Mah,İstanbul Ca, Kartal Sk.G1 Konutları, D:B Blok, 34077

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 09.02.2022 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.