Faruk Emre, Yeni Projeleri İçin Hazırlıklara Başladı!

"Gazoz" isimli albümü, "Sevdim", "Tut Çek" gibi şarkılarıyla büyük beğeni toplayan Faruk Emre, kısa bir ara verdiği sahnelere tüm hızıyla geri döndü!

11 Kasım 2021 Perşembe 11:31
1593 Okunma
Faruk Emre, Yeni Projeleri İçin Hazırlıklara Başladı!

Faruk Emre Yeni Projeleri İçin Hazırlıklara Başladı

"Gazoz" isimli albümü, "Sevdim", "Tut Çek" gibi şarkılarıyla büyük beğeni toplayan Faruk Emre, kısa bir ara verdiği sahnelere tüm hızıyla geri döndü. Bu süre zarfında menajer değişikliğine de giden Faruk Emre, Melike Obiz ile anlaştı.Yeni projeler için yoğun bir çalışma temposunda olan sanatçı,kendi YouTube kanalı içinde hazırlıklara başladı. 

21-11/11/8417039d-dd36-41cb-b5d3-809e5132358a.jpg

Faruk Emre, pandemi dönemi boyunca müzik çalışmalarına verilen arada İstanbul Göktürk'te 13 yıldır işlettiği Estemia Güzellik Merkezi ile de yakından ilgilendi. Sanatçı, güzellik merkezinin Fransa ayağı için de girişimlerini tamamladı. 


Web: https://www.farukemre.com/

İnternet Medyası

Son Güncelleme: 15.11.2021 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.