Eyüpsultan'ın İlgi Odağı "Belediye ve Spor" Oldu

06 Eylül 2021 Pazartesi 14:18
745 Okunma
Eyüpsultan'ın İlgi Odağı "Belediye ve Spor" Oldu

İlçemizin tanınan simalarından önceki dönem Türk Kızılay Eyüpsultan Şube Başkanlığı'nı yürüten şimdilerde ise Spor Politikaları Derneği Başkanlığı görevini üstlenen Hakan Nergis ve Spor Politikaları Derneği Başkan Yardımcısı Sinan Karaca'nın kaleme aldığı " Belediye ve Spor - (Belediyelerin Spor Yönetim Süreçleri) " isimli kitabın tanıtımı iş, spor, siyaset ve sanat camiasının yoğun ilgi ve katılımıyla LEQA Restaurant ve Cafe'de gerçekleşti.

Spor Bilimleri Fakültesi mezunu olan genç yazarlar Nergis ve Karaca;" Belediye ve Spor, yeni nesil Spor Bilimleri Uzmanlarının yerel yönetim ve spor içerikli camiayı daha yakından tanıması için yazılmıştır. Teorik bilgilerden çok, uygulama alanında bulunan kişilerle röportajların yanı sıra farklı demografik özelliklere sahip olan insanlarla anketin yapıldığı, yerel yönetimler de spor faaliyetlerinin nasıl yapılması gerektiği hususuna odaklanılan bir kitaptır, açıklamalarında bulundu.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 06.09.2021 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24