Eyüpsultan Belediyesi’nden asfalt seferberliği

Belediye ekipleri, hasarlı, onarım gerektiren tüm cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışması yaparak vatandaşın mağduriyet yaşamasının önüne geçmek için yoğun mesai harcıyor.

07 Mayıs 2022 Cumartesi 14:04
561 Okunma
Eyüpsultan Belediyesi’nden asfalt seferberliği

Çalışmalarda, ilçe genelinde, özellikle yoğun kar yağışı, yağmur ve tuzlama çalışmaları nedeniyle hasar gören asfalt yollar onarılıyor.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de çalışmaları yakından takip ediyor.

Ekipler çalışmalarına ilk olarak Topçular Mahallesi Gürbüzler Caddesi’nde başladı. Ardından Güzeltepe Mahallesi Barbaros Caddesi’nde de çalışma başlatıldı.


 

BU YILI ASFALTLAMA YILI İLAN ETTİK”

Asfalt çalışması yapılan cadde ve sokakları yerinde görerek incelemelerde bulunan Başkan Deniz Köken konu ile ilgili, “Sert bir kış geçirdik. Yoğun kar yağışı, tuzlamalar, yağmur, sel, fırtına derken hepsi üst üste gelince yollarımız bozuldu. İlçemizde 2 bin 200 cadde ve sokağımız var. Bu yılı da asfaltlama yılı ilan ettik. Bütün yolları elden geçireceğiz inşaallah. Her gün bir mahallemizde bu çalışmalara eşlik edeceğiz. Bugün Topçular Mahallemizdeyiz. Sonra Çırçır, Akşemsettin, Silahtarağa, Sakarya Mahallelerimizin sokaklarını onaracağız. İlk etapta önemli olan, birbirine bağlayan ana caddeleri halledeceğiz. Ondan sonra sokakları yapacağız. Vatandaşlarımız ‘Buradan geçti bizim sokağa girmedi’ demesin. Önce bir ana damarı düzeltelim, ondan sonra o sokaklara da tekrar girilecek. Prestij olarak her mahallede bir caddeyi başından sonuna bitirmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Bu arada ekipler rutin olarak gerçekleştirilen asfaltlama çalışmaların haricinde Türk Telekom, BEDAŞ ve vatandaşların kendi ruhsatlı kazıları sonrası oluşan deformasyonları da gideriyorlar.

Göktürk Dergisi

Anahtar Kelimeler:
BelediyeEyüpsultanAsfalt
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24