ESTEMİA İLE DÜNYANIN EN İYİ CİLT BAKIMIYLA TANIŞIN

Canan İstanbullu Kürklüoğlu ve Faruk Emre tarafından 2008 yılında kurulan ve kurulduğu günden itibaren cilt bakımı noktasında sunduğu kapsamlı hizmet yelpazesiyle ön plana çıkan ‘‘Estemia’’, sağlıkla gelen güzelliğin kapılarını aralıyor.

03 Ocak 2020 Cuma 13:27
2244 Okunma
ESTEMİA İLE DÜNYANIN EN İYİ CİLT BAKIMIYLA TANIŞIN

Eğitimini Fransa'da Ecole Europeenne de Beaute'de tamamlayan Canan İstanbullu Kürklüoğlu, Estemia’da kendi estetisyenlerini yetiştirerek 2008 yılından itibaren Göktürk’te güzelliğinden taviz vermeyenlere hizmet veriyor.

Estemia’da lazer epilasyon, Hydrafacial cilt bakımı, dermaroller, Dermapen, BB Glow kalıcı fondöten, saç simülasyonu, venüs legacy, altın iğne, çatlak giderme, makyaj, saç mezoterapisi, pink peel, pumpkin peel, Ph Formula bakımları, plazma plexr, Aqua Gold micro needle,organik peelingler, kirpik liftingi, Caci Quantum bölgesel incelme, anti-aging, kalıcı makyaj, Microblading ve 3D kıl tekniği ile kalıcı makyaj, eyeliner, dipliner, parafin bakımları, kulak delme, solaryum, G5 ile zayıflama, el ve ayak bakımları, protez tırnak, masaj çeşitleri, cilt ve vücut bakımları, çıkmayan oje, spa, manikür-pedikür gibi birçok alanda kapsamlı hizmetler sunuluyor.

Cilt stresinizi azaltarak daha sağlıklı bir görünüme sahip olmanızı sağlayan Estemia, Cryoterapi diğer bir adıyla Frozen C terapisiyle güzelliğinize güzellik katıyor.

Cryoterapi Nedir?

Cryoterapi cildin kısa süreli (yaklaşık 180 saniye) olarak -78C kadar düşük sıcaklığa maruz bırakılmasını sağlayan bir sistemdir. Sivilcelere tedavi esnasında daha kısa süreli ve daha az enfeksiyon riski ile tedavi etmede yeni bir yöntemdir ve ayrıca iltihaplı sivilcelerde ağrıyı hafifletir.

Cryoterapinin prensipleri:

-78C derecede sıvı CO2 yi uygulama alanına püskürtür.

- Ciltte hızlı ısı düşüşü

- Sivilcedeki sebum salgısını kontrol eder.

- Sivilce uygulaması ve cildin yenilenmesi.

Çoklu Cryo Bakım

- Enfeksiyon riski olmayan ve yara izi bırakmayan invazif olmayan bir tedavidir.

- Hızlı uygulama zamanından dolayı çok kullanışlıdır.

- Tekrar eden tedavilerde sonra bile çok düşük yan etkisi nedeniyle oldukça güvenlidir.

CILT TERAPİSİ (YÜKSEK FREKANS SLİME LİFTİNG UYGULAMA SİSTEMİ)

Smile Lifting uygulaması cilt üzerinde herhangi bir deformasyon yapmaz. Ağız içerisindeki kollajen formasyonunu arttırmak için yüksek frekans dalgaları gönderir, bu da sadece kırışıklıkları gidermede değil, ayrıca cildin elastikiyetini arttırarak lifting etkisi yaratır.

ULTRA DÜŞÜK SOĞUKLUK

CİLT PROBLEMLERİ İÇİN TEDAVİ CİHAZI

Frozen C kutanöz sinir reseptörüne büyük bir şok uygulamak amacıyla tedavinin alanının sıcaklığı hızlı bir şekilde soğutmak için -78C’lik bir sıcaklıkta sıvı CO2 püskürten bir cihazdır.

Cihazın Özellikleri

- İşlem Zamanı 3 dakika - Cilt Deformasyonu yok. - İyileşme süresi hemen - Etkileri Nemlenme ve kan sürkülasyonu

 Cryogenic Cilt Tedavi Cihazı Cryo terapi ile soğutulan cilt stresi azaltarak kollajen üretimini arttırır. Böylece cildinizin canlılığı ve ipeksi görünüşünü geri gelir.

Adres:  Kemerlife 21 Çarşı Göktürk/İstanbul

Telefon: 0533 063 23 50 - 0212 322 91 85  

Web: estemia.com.tr

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.