Emel Bilenoğlu'ndan Yalan Haberlere Cevap

Emel Bilenoğlu gündem olan yalan haberi servis eden havuz medyası amirali Sabah Gazetesi için 2019 yerel seçimlerden bu yana İBB ve Cumhuriyet Halk Partimize mensup isimler başta olmak üzere bütünüyle millet ittifakını asılsız şekilde hedef alan sabah gazetesini halkımızın vicdanına havale ediyorum sözlerinde bulundu.

24 Ağustos 2021 Salı 12:13
789 Okunma
Emel Bilenoğlu'ndan Yalan Haberlere Cevap

Emel Bilenoğlu yalan haberlere cevaben bizlere verdiği röportaja şu sözlerle başlıyor; Bu konu benim ve ailem üzerinde şahsileştirilmiştir. 2 senedir türlü ve çeşitli karalama kampanyalarıyla beni ve ailemi üzen beni ve ailemi Hamidiye A.Ş. ile ilişkilendirmeye çalışan insanlara cevaben Sabah Gazetesinde bahsi geçen firma ile hiç bir şekilde usulde ne benim ne eşimin ne de ailemde her hangi bir ferdin bir ortaklığı yoktur. Bunu basit yöntemlerle herkes öğrenebilir dedi. 20 yıldır faaliyette bir aile olarak meslek grubunda yer alan bir çok firmayı tanıyan aile ortak olduğumuz anlamıyor gelmiyor dedi. Bu şekilde algı yaratan art niyetli ve siyaseten ucuz, rant kovalayan acizlerdir. Bu ucuz rantçı zihniyete karşı cevaplarını paylaşacakları ihbarname ile turkuaz medya grubuna avukatları aracılığıyla ilettikleri bildirdi. Gazetenin düştüğü bu gafletten kurtulması için acilen tekzip yayınlamasını beklediklerini söylediler. Aksi taktirde haklı taleplerini yargı sürecine taşımaktan da imtina etmeyeceklerini bildirdiler. 

Emel Bilenoğlu röportajımızı; Kalemini ve mesleğini asıl haberlere satanlara et tırnak olduğumuz halkımızla aramıza mesafe koymak isteyenlere trolleri ile algı operasyonları peşinde koşanlara asla ama asla geçit vermeyeceğiz sözleriyle noktaladı.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 24.08.2021 13:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24