Dünya Karmaşık, Saçınız Olmamalı: Hair Code

Hair Code By Hakan Öğeç, genel görünüşünüz için kişisel çözümler, son trend saç kesimleri, saç renkleri ve saç tasarımları sunuyor.

21 Ocak 2020 Salı 16:46
1040 Okunma
Dünya Karmaşık, Saçınız Olmamalı: Hair Code

Hair Code By Hakan Öğeç, genel görünüşünüz için kişisel çözümler, son trend saç kesimleri, saç renkleri ve saç tasarımları sunuyor.Profesyonel ve güler yüzlü ekibiyle Göktürk’te beş yıldır hizmet veren Hair Code By Hakan Öğeç, çeşitli kişisel bakım hizmetleri ve saç tasarımlarıyla müşterilerinin karşısına çıkıyor.

Hair Code’un sunduğu yenilikleri ve hizmetleri aktaran Hair Code’un profesyonel ekip üyelerinden Tolga Bey, “ Beş yıldır Göktürk’te, iki yıldır da Arcadium Çarşıda hizmet vermekteyiz. Hair Code’da ki işlemler, kişiye özel biçimde yapılıyor. Kişiye özel renklendirme ve kişiye özel kesim tarzı çalışıyoruz. Aynı zamanda ekstra olarak, manikür-pedikür hizmetimizi de medikal olarak sağlıyoruz.” dedi.

İletişim

Adres: Arcadium Life 3 Çarşı, Göktürk/İstanbul

Instagram: _haircode

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 21.01.2020 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24