Butterfly Touch Sizleri Şehrin Karmaşasından Uzaklaştırıyor

1995 yılından bu yana İstanbul’un seçkin semtlerinden biri olan Florya’da hizmet veren Butterfly Touch hizmet ağını genişleterek 2. şubesini Göktürk’te faaliyete geçirdi.

03 Ocak 2020 Cuma 15:23
1628 Okunma
Butterfly Touch Sizleri Şehrin Karmaşasından Uzaklaştırıyor

Uzman ve deneyimli kadrosuyla kaliteli, güvenilir ve profesyonel hizmet sunan Butterfly Touch, müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. Masaj salonunda sadece uzmanlık eğitimi ve sertifikasının alındığı tedavi usulleri uygulanıyor. Sağlığınız için her türlü tedbirin alındığı masaj salonunda Uzakdoğu masajları ve Refleksoloji, deneyimli Masöz ve Masörler tarafından yapılıyor.

Butterfly Touch masaj salonunda; refleksoloji masajı, aromaterapi masajı, klasik masaj, bölgesel masajlar, baş-boyun-omuz masajı, sırt masajı, bacak ve ayak masajı, tayland thai masajı, derin doku masajı, manuel terapi, spor masajı, selülit masajı ve dolaşım masajları gibi birçok kategoride çeşitli masaj hizmetleri sunuluyor.

İletişim:

Adres: Göktürk Merkez Mahallesi, İstanbul Caddesi, Gök Ofis Binası, Kat:2/3, Göktürk/ Eyüpsultan/ İstanbul

Telefon: 0212 322 82 31 – 0532 163 47 57

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 03.01.2020 15:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.