Berberim Saç Tasarımlarınızı Sanata Dönüştürüyor

Berberim, 20 yıllık tecrübesini hijyenik ve kaliteli ürünlerle harmanlayıp, değerli müşterilerine kuaförlük bir sanattır misyonuyla hizmet veriyor.

15 Ocak 2020 Çarşamba 16:24
1356 Okunma
Berberim Saç Tasarımlarınızı Sanata Dönüştürüyor

Profesyonel ekibiyle 10 yıldır Göktürk’te hizmet veren Berberim, saçı sanata dönüştüren modelleriyle, görünümünden taviz vermeyenlerin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.

Vücut ve yüz yapınız, yaşam tarzınız ve kişiliğinize özel saç modelleriyle karşınıza çıkan Berberim, size uyum sağlayan tarzlarla karşınıza çıkıyor.

Berberim, modern salonu ve profesyonel kadrosuyla, müşteri memnuniyetini, kalite ve hijyeni ön planda tutuyor. Müşterilerinin sağlığına azami derecede özen gösteren salonda kullanılan malzemeler ve çalışma aletleri düzenli bir şekilde dezenfekte ediliyor.

Berberim saç tasarımlarınızı sanata dökmek adına siz değerli müşterilerini salonuna davet ediyor.

İletişim:

Adres: Göktürk Merkez Mahallesi, Tan Sk. Kemer Corner İnci Sitesi, numara:1/Z04-1,  34077 Eyüpsultan/İstanbul

Telefon: 0212 322 67 14

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 15.01.2020 17:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.