Almila Mobilya #SeninHikayen

Almila Mobilya 2004’den 2013 yılına kadar edinmiş olduğu engin üretim tecrübesini 2013 yılı itibari ile bebek, çocuk ve genç mobilyaları alanına aktarmıştır.

02 Kasım 2021 Salı 09:11
744 Okunma
Almila Mobilya #SeninHikayen

Güçlü Nesil, Güçlü Bir Gelecek

İyi bir gelecek onu doğru kuracak genç hayatlarla şekillenir. Almila Mobilya bu ülkenin teminatı olan nesillerimiz için; önceliği satış odaklı bir pazarlamaya değil çocuklar için doğru kurulan bir hayata verir. Almila Mobilya için esas olan gençlerin bebekliklerinden itibaren kendini güçlü hissedecekleri mekanlarda yaşamalarıdır. Tüm hedefler bu vizyon doğrultusunda belirlenir.

Baby Cute Gri

Yeşil Bir Yaşam

O’nlar en iyisi hak eder. Yarınlarda çocuklarımıza kalacak bir gelecek, bir doğa, ve yemyeşil bir dünya için tüm üretim süreçlerinde temiz, sağlıklı ve yeşil bir üretim politikasını benimser. Almila Mobilya hem çocuklarınıza hem de doğaya iyi bakar.

Monte Çocuk

Prensiplerle Güçlü Bir Ekip

Tüm değer yargılarını, başarısını ve vizyonunu üretim stratejisi ile birleştiren Almila Mobilya, Türkiye’de 65 şubesinin yanı sıra Asya, Orta Asya, Avrupa, Afrika gibi kıtalarda 40’tan fazla ülkeye ihracat yapan uluslararası bir firma olmuştur. Tecrübeli ve güler yüzlü ekibiyle hem ebeveynlerin hem de çocukların yüzünü güldüren, kalite standartları ve sağladıkları memnuniyetle müşterileri mutlu bir şekilde ağırlayan Almila Mobilya iş prensibi ile sektörde rakip tanımıyor.

legend

Almila Mobilya tüm ürünleri ile birlikte; koşulsuz müşteri memnuniyeti ile sevilen, güvenilen ve tercih edilen bir marka olma amacı ile odak noktasını mutlu Almila Ailesi’ne çevirerek dokunduğu her yaşamı özel kılmaktadır.

instagram: @almilamobilya

Web: www.almila.com.tr

Müşteri Hizmetleri: 444 8 543

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 29.12.2021 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.