8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Kadınlarımızı Unutmadık!

8 Mart Kadınlar Günü'nde İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü; Göktürk Dergisi ve Biltes Koleji ekibi ile Göktürk'te bir araya geldi!

09 Mart 2022 Çarşamba 11:13
1173 Okunma
8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Kadınlarımızı Unutmadık!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Göktürk Dergisi ve Biltes Koleji, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı olarak birlikte Göktürk'teki kadınlarımızın bu anlamlı gününü kutladık.

 

Göktürk Dergisi İmtiyaz Sahibi ve Göktürk Kemerburgaz İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Öner; Göktürk Dergisi, Biltes Koleji, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekibiyle birlikte kadınlara karanfil dağıttı.

İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü; Göktürk Dergisi ve Biltes Koleji ekibi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için bir araya geldi!

8 Mart Kadınlar Günü'nde gerçekleşen bu toplanmanın ardından çevrede ki kadınlara çiçek dağıtıldı, ardından ise topluca yemek yenildi.

 

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 09.03.2022 11:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.