The Queen’s English Kişiye Özel Programlarıyla İngilizce Eğitiminizi Şekillendiriyor

2013 yılından itibaren Göktürk ve çevresinde İngilizce özel ders veren The Queen's English, kişiye özel programlarla İngilizce eğitiminizi şekillendiriyor.

18 Ocak 2020 Cumartesi 13:57
1270 Okunma
The Queen’s English Kişiye Özel Programlarıyla İngilizce Eğitiminizi Şekillendiriyor

Öğrencilerin seviyelerine uygun eğitim programları çıkartarak hizmet veren The Queen's English, mümkün olan en kısa zamanda öğrencilerinin İngilizce konuşuyor olmalarını nihayi hedefi olarak belirlemiş durumda. 90 dakika süren dersler, öğrencilerin seviyesine göre; konuşma, dinleme ve anlama olarak bölünüyor.

 İngiliz ve Türk öğretmenlerle her türlü ihtiyacınıza cevap vermek adına karşınıza çıkan The Queen's English öğretmenleri, her seviyede (başlangıç-orta-ileri seviyeler, okula destek, iş İngilizcesi, LGS hazırlık, ESOL cambridge sınavları) hizmet veriyor.

Bilgi için:

Marie Meechan & Meriç Erenoğlu

E-mail: [email protected]

GSM: 0532 426 69 40

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 20.01.2020 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.