The Know. Çocuğunuzun Geleceğini Şekillendiriyor

Anne- babaların çocuk yetiştirme sürecinde, her konuda doğru bilgiye ulaşmasını sağlamayı ve pratik, uygulanabilir yöntemlerle aile içinde olumlu iletişimi geliştirmeyi amaçlayan The Know., ileride yaşanması muhtemel sorunları önlemek adına danışmanlık hizmeti veriyor.

12 Şubat 2020 Çarşamba 18:46
1534 Okunma
The Know. Çocuğunuzun Geleceğini Şekillendiriyor

Çocukların akademik, sosyal ve duygusal ihtiyaçlarına yönelik, alanında uzman kişilerle işbirliği yaparak doğru kişilerle buluşulmasını sağlayan The Know., onlara erken yaşta “iyi bir birey” olma yolunda destek veriyor. 

The Know. Eğitim Danışmanlığı, çocuklara dokunan üç alanda hizmet veriyor:

•Anne-babalar

•4-13 yaş arası çocuk ve ergenler

•Eğitim kurumları, yöneticileri ve öğretmenler

Eğitim kurumlarının, yöneticilerinin ve öğretmenlerin ihtiyaçlarına yönelik danışmanlık hizmeti veren The Know., eğitim ve koçluk hizmetleri de vererek 21. yüzyıla hazır ve uygun yaklaşımları kazandırmak, aynı zamanda topluma fayda sağlamak adına çalışmalar yapıyor.

The Know Eğitim Danışmanlığı’nın, kurucu ortağı, aynı zamanda 12 yaşında bir kız çocuğu annesi olan Aysun Akı Tarhan; 20 yıllık okul-eğitim tecrübesini The Know. ile harmanlayarak anne-babalara, çocuklara, eğitim kurumlarına, yöneticilere ve öğretmenlere çeşitli danışmanlık hizmetleri veriyor.

Hacettepe Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezun olduktan sonra 18 yıl boyunca Açı Okulları, Enka Okulları ve F.M.V Işık Okulları’nda İngilizce öğretmenliği, takım liderliği, bölüm koordinatörlüğü ve müdür yardımcılığı görevlerini yürüten Aysun Akı Tarhan, 2016 yılında Northcentral University, Organizational Leadership alanında yüksek lisansını tamamladı ve Adler International Coaching School Koçluk sertifikası aldı.

Çocukları tanıma, birey yetiştirme ve bilinçli anne baba olma alanlarında da destek olmak amacıyla Gordon International Institute (P.E.T) Anne Baba eğitimcisi yetkinliği kazanan Aysun Akı Tarhan, koçluk mesleğini eğitim kariyeri ile birleştirdi.

2017 yılında eğitim alanında destek vermek üzere The Know. Eğitim Danışmanlığı’nı hayata geçirdi. 2017’den bu yana eğitim-ebeveyn danışmanı ve profesyonel koç (ATC) olarak anne-baba, çocuk ve eğitimcilere destek oluyor.

@aysunakitarhan

@theknowistanbul

www.theknowistanbul.com

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 12.02.2020 20:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.