Özel İngilizce Ders Programı İle İngilizceyi İçselleştirerek Öğrenin

1990 yılında Hollanda’nın Amsterdam kentinde dünyaya gelen Dilan Ayşe Demir, başarılı eğitim hayatını dünyanın en iyi 150 üniversitesi arasında yer alan Vrije Üniversitesi’nde Pedagoloji bölümünü bitirerek devam ettirdi. Amsterdam Başkent Üniversitesinde yaptığı yüksek lisansla eğitim hayatını taçlandıran Dilan Ayşe Demir, 2012- 2015 yılları arasında çeşitli okullarda İngilizce öğretmeni olarak çalıştı.

20 Aralık 2019 Cuma 13:25
1619 Okunma
Özel İngilizce Ders Programı İle İngilizceyi İçselleştirerek Öğrenin

Dilan Ayşe Demir şimdilerde oluşturmuş olduğu İngilizce Özel Ders Programı ile İngilizce öğrenmek isteyenlere; interaktif çalışmalar sunarak, İngilizceyi içselleştirerek gündelik yaşamın bir parçası haline getiriyor.

Özel İngilizce Ders Programı ve Sonuçları

İngilizce Özel Ders Programının Amacı;

Başka bir dilde de iletişim kurabilme farkındalığı oluşturmak

İngilizce diline karşı sempati ve öğrenme motivasyonu oluşturmak

Öğrenciye uygulanacak olan yoğun İngilizce hazırlık programına hazır hale getirmek

İngilizce Özel Ders Eğim Öğretim Yöntemi

Kursta İngilizce öğretiminin temel felsefesi dilin sosyal bir varlık olduğu gerçeği üzerine kuruludur. İngilizce dersi alan bir öğrenci bunu yaparken zevk almalı, yaptığı her çalışmanın gerçek yaşamla bağlantısını görmeli ve İngilizceyi "içselleştirerek" gündelik yaşamının doğal bir parçası haline getirebilmektir. Bunun için eğitim sistemi ve ders programları her alanda interaktif çalışmalar içerir, bu bağlamda:

  1. Öğretim süreç ve gelişim odaklı olarak planlanır.
  2. Yaparak, yaşayarak öğrenme metotları olan öykülendirme (storytelling), dil oyunları (language games - zingo, brainbox games, memory games), yaratıcı drama (creative drama) rol canlandırmamız olacak, konuşma (speaking) diyaloglarımız yer alacaktır. Ve proje çalışmalarıyla öğrenciler İngilizce diliyle iç içe zaman geçirirler.
  3. İletişim dili olarak sadece İngilizce kullanılır.
  4. Sınav ve ödev desteği derste yer almaktadır.
  5. Eğitim interaktif dijital platformlar ile zenginleştirilir ve öğrenmenin kurs dışında da devam etmesini sağlar.

Ölçme - Değerlendirme ve Akreditasyon

Öğrenciler her yılın sonunda ebeveynlerine İngilizce portfolyo (English Portfolio) sunumu yaparlar.

Etkin Veli İletişimi

Düzenli rapor ve toplantı ile veli - öğretmen koordinasyonu sağlanır. Ders sonunda hazırlanan sunumlar, diyaloglar, proje detayları, fotoğraflar ve kursumuz ile ilgili haberler veliler ile paylaşılır.

Her hafta öğrenciye hazırlanan "haftanın ödev programı" veli tarafından imzalanarak gönderilir.

Telefon: 0531 834 13 99

 

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 30.12.2019 10:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.