NEDEN FLORYA CANADA SCHOOL?

Çocuklarınıza potansiyellerinin tamamına ulaşabilecekleri canlı bir öğrenme ortamı sunan Florya Canada School, onların kendini gerçekleştirmelerine olanak sağlıyor.

02 Ocak 2020 Perşembe 17:35
1758 Okunma
NEDEN FLORYA CANADA SCHOOL?

Florya Canada School; Kanada ve Türkiye müfredatlarının birleşiminden oluşan uluslararası bir müfredat ile yaşam boyu öğrenme kültürünü, dünya çocuklarını kucaklayan çok kültürlü öğrenci ve veli profiliyle birleştiriyor.

Çocuğunuzun öğrenme ile ilgili tüm ihtiyaçlarını okulda karşılaması adına çeşitli eğitim modelleri sunan okul, kişiye özel destek programlarıyla karşınıza çıkıyor. Bunların yanı sıra dengeli öğretmen ve öğrenci oranı, sosyal ve toplumsal sorumluluk projeleri ve yabancı dil programlarıyla öğrencinin öz güvenini geliştiren sıradışı kaliteye sahip pozitif bir öğrenme ortamı yaratıyor.

Çok kültürlü, çok dilli, yaratıcı, doğayı tanıyan ve gerçek anlamıyla seven çocukların yuvası olmak adına eğitim faaliyetleri gerçekleştiren okul, öğrencilerin duygusal, fiziksel ve entelektüel olarak tüm potansiyellerini kullanabilmelerini sağlamayı hedefliyor. Onlara keşfedebilecekleri, test edip öğrenebilecekleri, dokunabilecekleri ve çevrelerindeki dünya ile fiziksel etkileşime geçebilecekleri bir özgürlük alanı sağlıyor. Planlı, ölçülebilir ve sürdürülebilir içeriklere sahip eğitim ve öğrenme sistemleri geliştirerek çocuklarınızı, mutlu bir çocukluktan beslenen bireyler olarak yetiştirmenin sorumluluğuyla hareket ediyor.

Florya Canada School geleceğin liderleri çocuklarınız için 11-12 Ocak tarihinde okula kabul ve bursluluk sınavı başlatacak.

İletişim:

Telefon: 444 0 223

Web: https://canada.k12.tr/

Son Güncelleme: 03.01.2020 09:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.