Inomaker Eğitim Atölyeleri Sizleri Bekliyor!

Inomaker, çocuklar için geniş kapsamlı eğitim verdiği atölyesinde sizleri bekliyor!

17 Eylül 2021 Cuma 16:14
1035 Okunma
Inomaker Eğitim Atölyeleri Sizleri Bekliyor!

Inomaker, bilimin ve teknolojinin hızla geliştiği dünyâmızda kişiye özel müfredat uygulayarak çocuklarımızı 21.yüzyıl yetkinliklerine sâhip, tüketim kültüründen uzak üreten birer bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlayan bir öğrenme atölyesidir.

Inomaker Atölyesinde her çocuk robotik, kodlama, 3 boyutlu modelleme ve 3 boyutlu yazıcılar, felsefe, yaratıcılık, stem ve profesyonel yazılım dillerinde deneyimler kazanarak kendi ilgi alanlarında modüler olarak ilerlemektedir.

Devam etmekte olan grupları ve yeni kayıtlarıyla Göktürk’te öğrenciler teknoloji alanında aktif kılıyor ve disiplinlerarası etkileşim kurarak geleceğin dünyasına Inomaker tarafından hazırlanıyor. Sosyal medya, Youtube ve web sitesi üzerinden eğitim içeriklerini inceleyebilir ve Inomaker Atölyelerine ulaşabilirsiniz.

İletişim:

Şenol Yüksel: +90 554 322 40 82 

E-posta: Bilgi@inomaker.com

Instagram: instagram.com/inomaker

Inomaker.com

 

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 17.09.2021 17:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.