Bilfen Anaokulu Göktürk'de Açılıyor

Bilfen Anaokulu 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında Açılıyor

05 Temmuz 2019 Cuma 14:11
4051 Okunma
Bilfen Anaokulu Göktürk'de Açılıyor

Bilfen olarak bugünlere gelebilmek için çok çabaladık. Elimizden gelenin en iyisini yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Anaokullarımızdan liselerimze kadar tüm eğitim alanlarımızda kalite ve güveni en üst noktada tuttuk. Bilfen Okulları bugün; 16 Lise, 17 İlkokul, 16 Ortaokul ve 30 Anaokulu ile eğitime katkısı büyüyerek devam eden bir eğitim zinciri haline gelmiştir. 

Bilfen Okulları gelecek nesillerin eğitimine katkı sağlamak, onları başarıya ulaştırmak için yola çıkmıştır. Bilfen okullarının uzun yıllardır ortaya koyduğu istikrarlı başarının sırrı ise kurucusunun eğitime bakış açısını da yansıtan şu cümlesinde saklıdır; 

'Eğitim ciddi bir iştir, bilmekten öte ona gönül vermek gerekir.'

Sağlık

Bilfen Anaokullarında öğrencilerimizin sağlıkla ilgili sorunlarında ilk müdahalelerini yapabilecek hemşiremiz bulunmaktadır. Revirimiz, herhangi bir sağlık probleminde öğrencilerimizin şikâyetlerine cevap verebilecek donanımdadır. Haftanın bir günü okul doktorumuz öğrencilerimizin genel sağlık kontrolünü yapmaktadır.

Hedeflerimiz

"Yeni bin yıla ayak uydurmuş" bir eğitim kurumu olarak Atatürk ilkeleri doğrultusunda, evrensel ilkeler ışığında, bilgiye ulaşmayı ve kullanmayı bilen, akademik olarak tam donanımlı, okuma becerisi gelişmiş, iki yabancı dili de çok iyi kullanabilen, sanatsal ve kültürel etkinliklerin içinde olmayı ve takip etmeyi seven, bir müzik aleti çalmayı ve müziği yaşamının önemli bir parçası sayan, spor yapmanın gelecekteki sağlıklı yaşamın garantisi olduğuna inanan, çok yönlü ve üretken bireyler yetiştirmek hedefimizdir. Çocuklarımızı, tüm fiziksel ve teknolojik donanımımızla, araştırmacı ruhlarını çeşitli projelerle destekleyecek duvarsız eğitim ortamını sağlayarak bilimsel düşünebilen, kendine her konuda güvenen ve çevresiyle barışık, mutlu ve yaşam kaliteleri yüksek bireyler olarak topluma kazandırmanın önemine inandık. Çıktığımız bu yolculukta, tüm Bilfen ailesi olarak eğitimin ciddi bir iş olduğunu ve ona gönül vermek gerektiğini biliyoruz. 

Başarılarla büyüyen yeni nesiller için her yıl yeni hedeflerle yolumuza devam ediyoruz.

Adres:Mithatpaşa Mahallesi 5. Gül Sokak No:8 Eyüpsultan /İstanbul

Telefon:02123602061

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 06.07.2019 10:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.