Üniversite ve Liselere Giriş Sınavında Başarının Adı: ‘‘Fen Bilimleri Okulları’’

Üniversite ve Lise Giriş sınavlarına Nazmi Arıkan Göktürk Fen Bilimleri kurs merkeziyle hazırlanarak istediğiniz en iyi sonuçlara ulaşabilirsiniz.

29 Kasım 2019 Cuma 12:30
2329 Okunma
Üniversite ve Liselere Giriş Sınavında Başarının Adı: ‘‘Fen Bilimleri Okulları’’

Fen bilimleri Eğitim Kurumları, 1965 yılından beri çağdaş eğitim anlayışıyla yüz yıl önce yakılan aydınlanma meşalesini taşımaya devam etmektedir. Ülkemizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine tüm coğrafya üzerinde eğitim öğretim faaliyetlerini arttırarak sürdüren Fen Bilimleri Eğitim Kurumları, öğrenciye özel; okul başarısını yükseltmek ve sınava hazırlamak amacıyla ders takviyesi, soru çözümü, birebir etütler uygulanmaktadır.

Göktürk Fen Bilimleri ‘ eğitim ciddi kurumların işidir ‘ sloganıyla Göktürk’ün en iyi ve başarılı butik kurumlarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Danışman öğretmen ve rehberlik birimi ile öğrencilerine tam destek sağlayarak, sınava hazırlık sürecinin rahat aşılması ve başarı ile sonlanmasını hedefleyen kurum, modern eğitim anlayışı ve başarı tablosuyla Türkiye’nin seçkin eğitim öğretim kurumlarından biri olmanın gururunu yaşıyor.

Göktürk Merkez Mahallesi Belediye Caddesi Işıldar Sokak

Göktürk İş Merkezi No:1 Kat:3/4 Eyüpsultan / İSTANBUL

Tel: +90 (212) 322 59 29 - Mail: [email protected]

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 16.12.2019 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.