Özel Duygu Hastanesi Uzman ve Deneyimli Kadrosuyla Sizlerin Hizmetinde

Özel Duygu Hastanesi hastalarına, Tıp etiği ve bilimsel kurallardan ödün vermeden; koruyucu, tedavi edici ve rehabilite edici sağlık hizmetlerini, yetenekli ve deneyimli kadrosuyla dünya standartlarında sunmaktadır.

02 Aralık 2019 Pazartesi 10:31
927 Okunma
Özel Duygu Hastanesi Uzman ve Deneyimli Kadrosuyla Sizlerin Hizmetinde

Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dahiliye, Genel Cerrahi, Göz Hastalıkları, Kulak Burun Boğaz, Üroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Cildiye, Nöroloji ve Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Radyoloji, Kardiyoloji, Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon, Göğüs Hastalıkları, Plastik Cerrahi olmak üzere toplam 24 Poliklinik, Ameliyathane, Doğumhane, Yataklı Servisler, Erişkin Yoğun Bakım ve Yenidoğan Yoğun Bakım bölümü ile hizmet vermektedir.

Özel Duygu Hastanesi, birçok birimde olduğu gibi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ile Kadın Hastalıkları ve Doğum birimleriyle size ve çocuklarınıza her zaman üstün bir hizmet verme gayesiyle çalışmalar yapmaktadır.

Kadın Hastalıkları ve Doğum biriminde, ergenlikten başlayarak, menopoz dönemine kadar her yaştan kadının, genel kadın sağlığı rutin kontrollerinden, doğum kontrolü, riskli ve normal gebeliklerin takibi, yardımcı üreme teknikleri, menopoz ve osteoporoz, jinekolojik kanserler ve çeşitli önleyici hekimlik uygulamalarına kadar her türlü sağlık sorunlarının tanı ve tedavisi gerçekleştirilmektedir.

Özel Duygu Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Servisi yenidoğan bebekten başlayarak, 0-16 yaş aralığındaki çocuk ve gençlerin tetkik, tedavi, ve koruyucu sağlık hizmetlerini vermek üzere organize olmuştur. Hastane servislerinden biri olan Pediatri Polikliniği, Yenidoğan Yoğun Bakımı ve Bebek Odası alt birimlerinden oluşmaktadır.

Hasta muayenelerinde büyüme-gelişme değerlendirilmelerinin yanı sıra, aşıların uygulanması, alerjik deri testleri, işitme ve göz kontrolü gibi önemli kontroller de hastanenin diğer birimlerinin işbirliğiyle gerçekleşmektedir.

Hastane düzenli doktor muayenelerinden, hastalıklarının teşhis ve tedavilerine, ve gelişimleri esnasında ihtiyaç hissettiğiniz bilgilere kadar her konuda çocuklarınızın hizmetindedir.

Adres: Yeni Mahalle, Cengiz Topel Cd. No:167, 34250 Gaziosmanpaşa/İstanbul, Türkiye

Telefon: 0 212 600 11 00

E-Posta: [email protected]

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 11.12.2019 12:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.