Mordaki mucize

Lavantaya dair herşey Sağlıklı ve doğal yaşam

03 Ağustos 2021 Salı 14:56
612 Okunma
Mordaki mucize

Lavanta kokusu benim için her zaman temizliğin kokusu olmuştur. Lavanta kokusu aldığımda temizlik, ferahlık ve güven hissederim.
2009 yılında tarımsal alanda faaliyet göstermeye başladık. Denizli’nin Tavas ilçesinde 90 dönümlük tesisimizde tarım ve gıda üzerine doğal ve katkısız ürünler üreterek hizmet sunmaktayız.
Ürün yelpazemizin %30 luk diliminde yer alan lavanta için artık uzman olduğumuzu belirtmek yerinde bir tabir olur.
Saf lavanta üretimi yanısıra tesis bünyesinde odun ateşinde distilasyon yöntemiyle elde edilen katkısız lavanta yağı,suyu ve kuru lavanta ürünlerimiz arasında.

Lavantayı pek çok etkisi ya da sadece kokusundan hoşlandığınız için şu şekilde kullanabilirsiniz;

  • Su dolu buhurdanlığınıza 3-4 damla lavanta yağı ekleyerek,
  • Taşıyıcı bir yağ ile karıştırarak masaj yaparak,
  • Evinize kurutulmuş lavanta çiçeği keseleri yerleştirerek,
  • Sınavlarda lavantanın uyarıcı etkisinden yararlanmak için mendilinizi lavantalı solüsyonla ıslatarak,
  • Uykunuz için yastığınıza seyrelttiğiniz lavantalı solüsyonundan spreyle sıkarak,
  • Banyonuza lavantalı sabunlar ekleyerek,

lavantanın etkisinden yararlanabilirsiniz. 2009 yılından bu yana geçen süre içerisinde Deneyimlerle zenginleşip öngörü ile beslenmek diye bir şey varmış geçen zamanda bunu anladım. Tüm şartlara ve engellere karşı işimizi iyi yapmaya devam ettik. Sermayesi “akıl,sabır” ve “emeği” olanın kısa vadede olmasa da uzun vadede hak ettiği yerde olacağını söylerim hep. Nereden nereye nasıl geldim derseniz zorlu bir o kadar da güzel ama zoru başarınca yaptıklarımın ve yapmak istediklerimin bir anlamı oldu benim için. Aslında doğal hayata geçiş aşamamız 2009 yılında başladı. Adım adım çalışarak paylaşarak çabalarımızın karşılığını birçok kişinin de manevi desteği ve inancı ile mor mucizeyi sizlerle buluşturmayı başardık.başarıya ulaştık.

Ürünlerimiz içinde :

Doğal sabunlar; Öz yağlarla hazırlanıp soğuk proses yöntemle yapılmakta olup cildi temizlerkende nemlendirir. Ve bir çok cilt rahatsızlıklarına (zona, egzema,Sedef ) vs gibi yatıştırıcı etkisi vardır içeriğindeki öz yağlardan dolayı.
Lavanta yağı; sakinleştirici bir etkiye sahiptir ve zihin performansını arttıran uçucu bir yağdır. Sivri sinekler, bit, pire için etkili bir öz yağdır. Saç dökülmesine, migren ağrılarına, sakinleştirici etkisi yoğun olan bir yağdır.
Lavanta suyu; Distilasyon yönteminde su ve lavanta çiçekleri kaynatılır, elde edilen buhar tekrar suya dönüştürülür.Temizlik hissi veren lavantanın suyu cildimize, ruhumuza çok faydalı. Cildimizi de ruhumuzu da teskin ediyor, yatıştırıyor, onarıyor.Ruhsal ve bedenen temizlik sağlıyor.Ruhumuza huzur, cildimize ışıltı veriyor. Cildin sivilce, leke, siyah noktalardan arınmasını sağlar, cilde parlaklık ve ışıltı katar.
Bitkisel mumlar; Yediğimiz içtiğimiz kadar soluduğumuz havada önemli.

Doğa'la Özlem

Telefon: 0532 171 01 20

Instagram: dogalaoz

Web Sitesi: dogalaozlem.com

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 03.08.2021 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24