Little Chakra ile Minikler İçin Doğal Bir Dokunuş

2005 yılından bu yana şıklığı ve doğallığı evlerinize taşıyan Chakra, sizin ve çocuklarınızın özel yaşam alanlarının havasını değiştirerek, sizleri pozitif yaşam enerjisiyle buluşturuyor.

30 Kasım 2019 Cumartesi 11:22
2293 Okunma
Little Chakra ile Minikler İçin Doğal Bir Dokunuş

Banyo ve plaj havluları, bornozlar, nevresim takımları, ev giyimi, ev aksesuarları, koku, kandil, mum ve vücut bakım ürünleri ile sizlere eşsiz bir enerji sunan Chakra çocuklarınızı da unutmuyor. Evinizin minik üyeleri için özenle hazırlanan Little Chakra koleksiyonu bambunun saflığını tüm aileye yayıyor. Doğal dokunuşlarla evlerinin havasını değiştirmek isteyenleri düşünen Chakra, aynı hisleri mağazalarında da uyandırmak için sizleri özel tasarımlarla karşılıyor. Bu tasarımlar, yalın zevklere hitap eden ve duru bir ambiyans oluşturan doğal parçalardan oluşuyor.

Sizlerde Chakra’nın yeni sezon ürünlerini keşfetmek istiyorsanız, Chakra mağazalarını ve chakra.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 16.12.2019 10:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.