Kemerburgaz Keşfeden Eller Anaokulu İle Çocuklarınız Yeni Dünyalara Yelken Açacak

Toplum için sağlıklı bireyler yetiştirmek amacıyla, Milli Eğitim Bakanlığının öngördüğü akademik program çerçevesinde yaşantısal öğrenmeyi temele alan Kemerburgaz Özel Keşfeden Eller Anaokulu, çocukların bilişsel ve duygusal gelişimini desteklemektedir.

30 Kasım 2019 Cumartesi 15:48
808 Okunma
Kemerburgaz Keşfeden Eller Anaokulu İle Çocuklarınız Yeni Dünyalara Yelken Açacak

Özel Keşfeden Eller Anaokulu programında, çocukların fiziksel, psikolojik, sosyal, bilişsel ve duygusal gelişiminin desteklenmesi hedefleniyor. Olumlu bir öğrenme ortamı yardımıyla çocukların öz saygılarının geliştirilmesi, deneyimlerinin zenginleştirilmesi ve bireysel farklılıkların dikkate alınması temel hedefleri olarak karşımıza çıkıyor.

Keşfeden Eller Anaokulunun vizyonunu ve misyonunu göz önünde bulundurularak siz değerli velilerimiz için çocuklarınızla ilişkilerinize yönelik alanlar oluşturulmaktadır.

Siz değerli velilerimizi Kemerburgaz Keşfeden Eller Anaokuluna bekleriz.

İletişim:

Telefon: 0212 322 10 29- 0531 782 60 78

E-mail: bilgi@kesfedeneller.com

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.