Ebeveynlerin tercihi, ebebek

Anne ilgisi, uzman bilgisi...

15 Eylül 2020 Salı 17:13
1992 Okunma
Ebeveynlerin tercihi, ebebek

ebebek; annenin ve bebeğin, doğum öncesinden başlayıp 4 yaşa kadar uzanan süreçteki tüm ihtiyaçlarını; kaliteli ürünler, güler yüzlü kadro, yüksek hizmet standartları, hesaplı fiyatlar, uzman bilgisi ve satış sonrası desteğiyle günün 24 saati karşılamakta olan bir internet sitesi ve mağazalar zinciridir.

Ürün ve Markalarda Çeşitlilik:
ebebek, yüzlerce markayı ve binlerce ürünü içeren zengin ürün çeşitliliğine sahip olmakla birlikte, ebeveynlerin bebeği ve kendi için duyduğu ihtiyaçlara cevap vermekte, aradığı tüm ürünleri sunmaya hedefler


Anne İlgisi Uzman Bilgisi


ebebek'in felsefesi "bebekoloji"dir. ebebek, doğum Öncesinden başlayan zahmetli ama bir o kadar da heyecan verici süreçte anne ve babalara bilgi birikimi ve tecrübesini de sunar, bebeklerin ve ailelerin mutluluğu için her şeyi düşünen ebebek, En iyi sağlık ve En iyi portal Altın Örümcek ödüllü içerik sitesi bebek.com ile yüzbinlerce ailenin katkısıyla anne ve babaları tüm konularda bilgilendirmekte.
 

ebebek

Adres: İçerenköy Mh. Değirmen Yolu Cd. No:37 D:6 PK: 34752 Ataşehir / Istanbul
Telefon: 0216 325 11 11
Mail: [email protected]
Instagram: ebebek
Web:. www.e-bebek.com

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 15.09.2020 17:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.