Canan İstanbullu Kürklüoğlu Röportajı

“11 yıldır Göktürk’te hem başarılı bir iş kadını, hem iyi bir eş, hemde iyi bir anne olan Canan İstanbullu Kürklüoğlu’na en merak edilenleri sorduk. Ve en samimi cevapları sizler için aldık. “

09 Kasım 2019 Cumartesi 12:35
1994 Okunma
Canan İstanbullu Kürklüoğlu Röportajı

“11 yıldır Göktürk’te hem başarılı bir iş kadını, hem iyi bir eş, hemde iyi bir anne olan Canan İstanbullu Kürklüoğlu’na en merak edilenleri sorduk. Ve en samimi cevapları sizler için aldık. “

Gebeliğiniz nasıl geçti?

İnanılmaz zor bir süreç oldu. Çok korkuyordum çünkü gündemimizde bebeğin tutunamaması gibi bir durum söz konusuydu. Acaba tutunabilecek mi düşük mü yaşayacağım soruları beni çok yıprattı. İlk dört ay neredeyse hiç bir şey yiyemiyordum, yesemde çıkartıyordum. Bir yandan da bebeğin sağlıklı olabilmesi için iyi beslenmem gerektiğini söyleyen eş dost beni daha da strese soktular. Neyseki doktorum bana yoğun bakımda sadece serum ile beslenen anneleri örnek gösterince içime su serpildi. Dördüncü aydan sonra bebeğin sağlıklı ilerleyişi benimde motivasyonumu çok yukarı çekti. Spor aktiviteleri yapmayı her ne kadar istesemde doktorum asla izin vermedi çünkü Mila ufacık bir açık yakaladığında erkenden doğmak istiyordu. Bu durumu ilaçlar ile kontrol altına aldık ama ilacı kestiğim an sancım başlıyordu. Kısacası çok zor bir hamilelik yaşadım ve Mila 35 hafta dayanabildi:)

Hamilelik sonrası bu kadar Fit kalmayı nasıl başardınız?

Başta sağlıklı yaşam gereği haftada üç gün spor yapıyorum ve temiz beslenmeye cok özen gösteriyorum. hamilelik süresi boyunca sadece 8 kilo aldım ve kendimi hep normal doğuma hazırladım. ben şanslıydım dogumum normal gerçekleşti, inanıyorum ki normal doğum hem bebeğin gelişimi için hemde annenin vücudunun daha hızlı toparlanmasında çok önemli rol oynuyor. Dolayısı ile spor ve sağlıklı beslenmeye ek olarak ESTEMİA’nın da etkisiyle toparlanmam çok kısa sürdü. Doğum yapan tüm kadınların en büyük endişesi hamilelikte alınan kiloların kalıcı olması ve vücut çatlaklarının oluşmasıdır. Günümüz estetik teknolojileri sayesinde tüm bunların bir çözümü var. Hassasiyet gösteren en önemli detay, benimde özellikle her seferinde altını çizdiğim konu spor ve sağlıklı beslenme geri kalan her şeyin Estemia’da bir çözümü var Kısaca bunlardan bahsetmem gerekirse Çatlak giderme de uyguladığımız Striort yöntemi ile tek seansta bile mükemmel sonuçlar alıyoruz.

Striort yöntemi ile çatlak giderme nedir?

Bugüne kadar çatlak tedavisi için, çeşitli kremler, doğal yağlar gibi pek çok metoda başvurulmuş olsa da; maalesef cilt çatlaklarının bir çözümü olmadığı ve tamamen geçirmenin mümkün olmadığı düşünülüyordu. Yakın tarihte uygulanmaya başlayan Brezilya menşeili çatlak onarım metodu striort ile çatlaklar çözülemeyen sorun olmaktan çıktı. Fibroderm cihazı sayesinde iğne ya da lazer gibi etkenler olmaksızın sadece vakumlayarak çatlakları gideren striort, tek seans ile %80’e varan çatlak onarımı özelliği mevcuttu. Maksimum 3 seans, ayda bir kez uygulanmaktadır. Ama genellikle 2 seansta sonuç alabiliyoruz. Diğer çözümü zor zannedilen konumuz bölgesel incelme ve sıkılaşma Bölgesel incelme ve sıkılaşma da kullandığımız VenusLegacy(Radyofrekans) Venus Legacy yağ hücrelerindeki yağı sıvılaştırıp lenf sistemine aktaran ağrısız sızısız yan etkisiz FDA (ABD Sağlık Bakanlığı) onayına sahip bir teknolojidir.Yağ hücrelerine, diğer birçok teknolojinin aksine zarar vermeden küçültür ve elastin kolajenleri tetikleyerek sarkan dokuyu toparlar. Yağlı dokularda vakumlu başlıkla çalışılıp, kilo verip sarkmış dokularda ise toparlanma için radyo frekanslı başlıkla en iyi sonuçları elde ediyoruz.
“Kaç Seans Gelmem Gerekiyor ?” 2-8 cm arası incelmeyi gözlemlemek için 4– 8 seans gelinmesi en doğrusudur.

Mila ile hayatınız da neler değişti?

Hayatımızda büyük bir boşluk varmış da farkında değilmişiz. Biz çok dolu bir hayatımız var zannediyorduk ama meğer hiç de öyle değilmiş. Kızım geldi tam olduk, Aile olduk. Onunla geçirdiğimiz zamanlar çok kıymetli. Mümkün olduğunca hep birlikte aktiviteler yapmaya zamanı birlikte geçirmeye çalışıyoruz.

Annelik ve iş hayatı bir arada sizi zorluyor mu?

Tabiki zorluyor ama çalışmayan anne olmak da hiç kolay değil hele birde mükemmelliyetcilik varsa eyvah. Biraz akışına bırakmak en sağlıklısı en iyi anne benim diyorsunuz kendinizce işte bu yıpratıyor. Estemia 11. yılına girdi orası da bizim için bir çocuktan farksız ama artık yetişkin ve kendi ayakları üzerinde durabilen bir işletme haline geldi.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 09.11.2019 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24